Apple Watch – colectia de curele pentru primavara 2017

Astazi compania Apple a lansat o noua colectie de curele pentru Apple Watch dedicate primaverii anului 2017, ele fiind disponibile chiar acum pe website-ul celor din Cupertino. Conform celor de la Apple, noua colectie de primavara include noi curele din nylon, versiuni ale curelei Nike Sport si noi culori pentru curelele din seria celor de la Hermès.

In cazul curelelor din nylon, compania Apple vinde acum aceste accesorii in culorile urmatoare : Berry, Tahoe Blue, Orange, Red si Pollen. Separat Apple vinde curelele Sport si in culorile : Pebble, Azure si Camellia. In final curelele din piele sunt vandute cu un design imbunatatit si in culorile: Sapphire, Berry si Taupe.

Cureaua Nike Sport pentru Apple Watch este vanduta de catre compania Apple la preturi care incep de la 49 de dolari in culorile : Anthracite/Black, Pure Platinum/White si Volt/Black. Pana acum Apple oferea aceasta curea doar celor care cumparau Apple Watch Nike+, insa cei interesati pot face achizitia si separat fara probleme.

Preturile curelelor vandute de catre compania Apple nu s-a modificat in ciuda includerii unui numar foarte mare de modele noi, asa ca le veti putea cumpara in continuare la aceleasi preturi ca si pana acum.

apple watch curele primvara 2017