iPhone SE si iPad Mini 4 – noutatile anuntate de Apple

iPhone SE si iPad Mini 4 au avut deasemenea parte de un update astazi din partea companiei Apple, noutatile fiind diferite pentru fiecare produs in parte. iPhone SE este incepand de astazi disponibil in versiuni noi, compania Apple facand trecerea la modele care ofera minim 32 GB spatiu de stocare si maxim 128 GB spatiu de stocare, acestea fiind si singurele optiuni.

Apple vindea pana in prezent modele ale iPhone SE care aveau 16 GB si 64 GB spatiu de stocare, insa a ales sa dubleze spatiul fara a creste pretul de vanzare. Oferind iPhone SE cu spatiu de stocare dublu, compania Apple nu a redus pretul de vanzare al smartphone-ului, in ciuda faptului ca el are mai mult de un an vechime pe piata si ar trebui sa beneficieze de o reducere de pret.

Pentru iPhone SE compania Apple a lansat si nou carcase, cele din silicon fiind acum disponibile in culorile : azure, camellia si pebble. In cazul carcaselor din piele, compania Apple ofera incepand de astazi urmatoarele optiuni in ceea ce priveste culorile. taupe, sapphire si berry.

Trecand la iPad Mini 4, compania Apple vinde acum acest model cu minim 128 GB spatiu de stocare inclus, iar asta la pretul de doar 399 de dolari. Apple a crescut de 4 ori spatiul de stocare pentru iPad Mini 4 fara a creste si pretul de vanzare, totul in speranta ca va atrage noi clienti spre linia de tablete ale carei vanzari sunt in cadere libera.

iphone se pret mic