Facebook modifica interfata comentariilor la postari

Facebook urmeaza sa faca o schimbare majora in ceea ce priveste interfata in care sunt afisate comentariile pentru postarile publicate de catre utilizatori. Conform imaginilor de mai jos, cei de la Facebook doresc sa modifice interfata astfel incat ea sa arate mai mult precum cea din interiorul aplicatiei Facebook Messenger.

Indiferent unde vom vedea comentarii pentru postari, adica in News Feed sau in alta sectiune a aplicatiei Facebook, ele ar urma sa arate precum in imaginea de mai jos. Cei de la Facebook testeaza de ceva vreme noul format pentru comentarii si urmeaza sa il lanseze oficial in perioada urmatoare, dar deocamdata rezolva problemele care mai exista in sistem.

Conform celor de la Facebook, schimbarea pentru interfata are menirea de a atrage utilizatorii si de a ii stimula sa poarte mai multe conversatii la postari. Facebook a confirmat deasemenea ca testeaza in momentul de fata multiple design-uri pentru aceasta interfata, asa ca exista posibilitatea ca versiuena finala sa fie usor diferita fata de cea din imagini.

Facebook intentioneaza deasemenea sa afiseze pop-uri cu alte postari si un indicator de scriere pentru a sti cand o alta persoana ne raspunde la un comentariu. Cat de incurajati vor fi utilizatorii sa discute mai mult dupa implementarea acestei interfete este foarte greu de spus, insa nu este exclus ca Facebook sa aiba perfecta dreptate.

“We are always working to make Facebook a more visual and engaging place to have conversations. So we’re testing multiple design updates in News Feed, including a more conversational way to comment on posts.”

facebook interfata comentarii