iTunes 12.6 a fost lansat, iata ce noutati aduce

iTunes 12.6 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind acum disponibil pentru Windows si macOS. Singura functie noua majora oferita pentru iTunes 12.6 este posibilitatea de a inchiria filme si de a le vedea pe oricare dintre produsele Apple intr-un mod complet nou.

Mai exact, daca inchiriem un film pe iPhone, putem sa continuam vizualizarea sa pe Mac, sau iPad, chiar din punctul in care am terminat vizualizarea pe iPhone. Aceasta functie face extrem de simpla urmarirea filmelor fara a pierde momente importante si fara a pierde timp cautand momentul in care am incheiat vizualizarea.

Desi aceasta functie este foarte interesanta, ea vine totusi cu o surpriza, compania Apple oferind-o pe iDevice-uri doar daca au iOS 10.3, Apple TV 4 avand-o doar pe tvOS 10.2. Dupa cum prea bine stiti, atat iOS 10.3, cat si tvOS 10.2 sunt disponibile doar in versiune beta in momentul de fata, deci Apple vrea probabil sa testeze totul inainte de lansare.

Puteti descarca iTunes 12.6 in momentul de fata direct din aplicatie, sau prin website-ul companiei Apple.

 

itunes 12.6 noutati

2 COMENTARII