iPhone 7 rosu – primele unboxing VIDEO

iPhone 7 rosu, sau de culoare rosie, a fost anuntat aseara de catre compania Apple si va fi disponibil pentru achizitie incepand din cursul zilei de vineri. Vorbim despre o editie speciala a iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care Apple a facut-o in culoare rosie pentru a celebra cei 10 ani de colaborare cu fundatia RED, care lupta impotriva HIV/SIDA.

Acest iPhone 7 rosu este, poate, cel mai interesant model de iPhone facut vreodata de catre compania Apple. Vorbim despre un rosu vibrant, foarte frumos si elegant, care atrage privirile indiferent unde va aflati, aplicarea acestei culori pentru carcasa din aluminiu generand impresia ca Apple a lansat un cu totul nou model de iPhone.

Apple le-a oferit si unor jurnalisti americani posibilitatea de a face cate un unboxing pentru acest iPhone 7 de culoare rosie si puteti vedea in 4K cat de frumos este noul produs. Ca sa fiu complet sincer, cred ca foarte multi isi vor schimba actualele terminale pentru un iPhone 7 rosu doar pentru ca el arata atat de bine in noua culoare.

Trebuie sa va reamintesc faptul ca iPhone 7 rosu va fi disponibil in cantitati limitate dupa lansare, compania Apple producandu-l intr-o editie speciala pentru a celebra colaborarea cu RED. In aceasta idee, daca va doriti un iPhone 7 rosu, va recomand sa faceti o comanda inca din data de 24 martie, daca il veti gasi undeva in afara Romaniei.