Samsung Galaxy S8 – bateriile apar in imagini

Samsung Galaxy S8 va avea o baterie de 3000 mAh, iar astazi vedem o imagine care confirma asta, dar si una care ne arata capacitatea bateriei Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor avea doua baterii de capacitate diferita, iar asta pentru ca si diagonalele ecranelor sunt diferite. Conform tuturor informatiilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S8 va avea o baterie cu capacitate de 3000 mAh, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus va avea o baterie cu capacitate de 3500 mAh.

Toate aceste informatii privind bateriile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vin de la diverse surse si sunt intarite de imaginile de mai jos. In ele puteti vedea bateriile pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus fabricate de catre Samsund SDI, compania care a produs si bateriile explozive din Samsung Galaxy Note 7.

Pe stickerul cu specificatiile bateriilor Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus este specificata foarte clar capacitatea lor, adica de 3000 mAh si 3500 mAh. Diverse alte detalii sunt marcate pe stickerele bateriilor pentru Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, ele divulgand informatii privind modul in care ele preiau energie.

Samsung Galaxy S8 – bateriile apar in imagini

Aceasta nu este prima oara cand vedem imagini cu bateriile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, insa aparitia lor din nou confirma ceea ce va fi oferit. Totodata, aparitia doar a unor baterii fabricate de catre Samsung SDI ar putea sugera faptul ca Samsung Galaxy S8 ar putea avea baterii in principal de la acest producator.

Cei de la Samsung ar urma sa foloseasca si baterii Sony pentru Samsung Galaxy S8, insa probabil procentul va fi mult mai mic in comparatie cu Samsung SDI. Desi Samsung a afirmat ca procesul de productie al bateriilor s-a imbunatatit pentru Samsung Galaxy S8, este greu de spus daca vor mai exista probleme si vom afla dupa lansarea terminalelor.

Pana in momentul de fata am aflat cam tot ceea ce era de stiut in legatura cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, asa ca exista putine necunoscute. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi prezentate pe data ed 29 martie, iar lansarea va avea loc in luna aprilie, dar deocamdata nu se stie o data clara.

Samsung Galaxy S8 baterie imagini