Facebook Messenger are 2 noi functii de azi

Facebook Messenger ne ofera doua noi functii incepand de astazi, compania Facebook anuntand in mod oficial implementarea lor in aplicatia pentru iPhone si iPad. Conform celor de la Facebook, incepand de astazi Facebook Messenger ne permite sa reactionam la mesajele prietenilor nostri, dar sa si facem mentiuni direct in conversatiile purtate.

Functia pentru reactii disponibila incepand in Facebook Messenger este similara cu cea implementata deja de ceva vreme in cadrul aplicatiei Facebook si in website. In baza ei, vom putea reactiona la mesajele primite cu diverse emoticoane pe care acum aplicatia le are disponibile pentru noi, asa cum am reactiona si in News Feed, sau in postarile individuale.

Reactiile pot fi facute pentru orice fel de mesaje primite de la alte persoane in conversatiile Facebook Messenger, inclusiv la caractere emoji. Cei de la Facebook sunt de parere ca implementarea acestei noi functii pentru Facebook Messenger va impulsiona oamenii sa poarte mai multe conversatii, dar ramane de vazut daca au si dreptate.

Facebook Messenger are 2 noi functii de azi

In ceea ce priveste mentiunile, vorbim tot despre ceva similar cu ceea ce exista in Facebook, sau Twitter, doar ca acum vorbim despre chat-urile Facebook Messenger. Incepand de astazi putem mentiona un prieten intr-un chat Facebook Messenger, iar el va primi o notificare care il anunta ca noi l-am mentionat intr-o discutie.

Accesand acea notificare, persoana mentionata va putea intra in respectivul chat Facebook Messenger pentru a putea raspunde la mentiunea noastra. Ideea celor de la Facebook este interesanta si probabil va face lumea mult mai atenta la conversatiile din chat-uri pe care probabil le ignorau in viata de zi cu zi, dar nu o vor mai face acum.

Facebook Messenger s-a schimbat foarte mult in ultimele luni, insa compania Facebook tot nu este multumita cu ceea ce poate sa ne ofere prin intermediul sau. Aceasta ultima schimbare a Facebook Messenger ar putea supara unii utilizatori, insa cei de la Facebook vor vede asta in timp.

facebook messenger reactii mentiuni

facebook messenger reactii mentiuni