Facebook va permite folosirea de imagini GIF in comentarii

Facebook testeaza in momentul de fata o noua interfata pentru compentarii, aceasta semanand extrem de bine cu cea oferita pentru aplicatia Facebook Messenger din iPhone. Ea urmeaza sa fie lansata in curand pentru iPhone si iPad, insa Facebook are deasemenea o alta schimbare foarte interesanta pregatita pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Mai exact, cei de la Facebook intentioneaza sa ne permita sa introducem imagini GIF in comentariile pe care le lasam la diverse postari. Conform unor informatii obtinute recent, aplicatia Facebook pentru iPhone si iPad urmeaza sa foloseasca platforma Giphy pentru a ne afisa o interfata prin care sa cautam imagini GIF pe care sa le introducem in comentarii.

Facebook Messenger are deja o functie care ne permite sa cautam imagini GIF pe care sa le introducem in conversatii, iar aplicatia Facebook va face acelasi lucru. In momentul de fata totul este doar un test derulat de catre compania Facebook pentru utilizatori, insa probabil el va avea succes si se va decide implementarea finala in aplicatie.

In momentul de fata mai toate aplicatiile de socializare au functii care permit introducerea de imagini GIF in conversatii, sau pentru postari. Daca Facebook ar face acelasi lucru, totul ar fi doar preluarea unui trend al aplicatiilor sale, sau al competitorilor, deci nu am vorbi despre ceva complet nou de care utilizatorii globali s-ar bucura in premiera.

Cat va dura pana cand va fi implementata noua functie in Facebook este greu de spus, asa ca ramane de vazut cat va dura pana cand vom avea totul disponibil.

facebook imagini gif comentarii