Google dezvolta o aplicatie pentru editarea de poze in grup

Compania Google are in momentul de dezvoltare o aplicatie de socializare care va permite editarea de poze de catre multiple persoane simultan. Conform informatiilor disponibile pana acum, aplicatia ii va permite doar unui grup mic de persoane sa editeze aceleasi poze simultan, ea fiind in proces foarte avansat de dezvoltare in momentul de fata.

Aplicatia dezvoltata de catre compania Google are filtre in stilul Snapchat si va permite aplicarea unei varietati de modificari peste pozele editate. Functionalitatea este similara cu cea a aplicatiei Path, pe care Google a incercat sa o cumpere acum ceva vreme, ea fiind vanduat in 2015 catre detinatorii aplicatiei de mesagerie foarte populara in Asia, numita Kakao.

Aplicatia celor de la Google va beneficia de inteligenta artificiala pentru a recunoaste obiecte si persoane, dar va permite inclusiv partajarea pozelor in grupuri speciale, Ea va beneficia de tehnologii folosite in YouTube, Google Search, sau Google Photos, deci vorbim despre o aplicatie cu foarte multe tehnologii inovatoare, care probabil va uimi lumea.

Conform informatiilor disponibile pana acum, noua aplicatie a celor de la Google ar putea fi prezentata in cadrul Google I/O, care urmeaza sa aiba loc in perioada 17 – 19 mai in SUA. Aparitia acestor informatii acum ar putea avea legatura si cu faptul ca Apple a anuntat aplicatia Clips zilele trecute, ea avand functii diferite, dar inteligenta artificiala integrata.

“Google has been developing a new social app that lets small groups edit photos together and then organise them for future enjoyment: think Path meets Snapchat-style filters and edits meets Google’s imaging smarts.”

google editare poze