eMAG: Apple Watch cu 1500 LEI pret redus

0

eMAG are in vanzare astazi o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1500 LEI si va recomand sa profitati de ocazie. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1500 LEI, insa doar astazi eMAG va ofera si un card cadou ce insumeaza 10% din valoarea comenzii voastre.

Apple Watch este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice, iar eMAG il are la promotii foarte bune astazi. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna in cursul acestei zile.

eMAG vinde astazi zeci de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1500 de LEI in momentul de fata.

eMAG: Apple Watch cu 1500 LEI pret redus

La eMAG gasiti atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul acestei zile.

Daca nu va temeti de Apple Watch resigilate, atunci eMAG are pentru noi reduceri de pana la 1560 LEI si la aceste modele de smartwatch Apple. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 600 LEI la eMAG, promotiile fiind extrem de bune.

Apple Watch este un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice, eMAG avand toate modelele potrivite. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine si potrivite in principal pentru barbati.

emag apple watch reducere card cadou