Samsung Galaxy S8 – preturile in Romania

Samsung Galxy S8 are preturile din Romania dezvaluite astazi pentru ca a fost pus spre precomanda de catre magazinele online si operatorii telecom.

Samsung Galaxy S8 are preturile din Romania confirmate de catre partenerii companiei coreene, acestia deschizand deja precomenzile pentru noul smartphone. In aceasta pagina gasiti Samsung Galaxy S8 la precomanda la preturile oficiale si veti primi inclusiv un card cadou care insumeaza 10% din valoarea produsului, adica minim 80 de euro.

Preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in Romania sunt usor mai mari decat cele la care a fost vandut iPhone 7 in toamna anului trecut. Vorbim despre preturi Samsung Galaxy S8 care confirma faptul ca zvonurile aparute pana in prezent s-au dovedit a fi complet adevarate, dar la acest lucru ne asteptam deja pentru ca totul s-a adeverit.

Preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 sunt urmatoarele in Romania :

Samsung Galaxy S8 – preturile in Romania

Preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt disponibile doar pentru modelele cu 64 GB spatiu de stocare, modele cu 128 GB nefiind deocamdata listate. Nici la eMAG si nici la Orange, care le are la precomanda in aceasta pagina, nu veti gasi gasi alte modele decat cele doua mentionate mai sus pentru Samsung Galaxy S8.

Preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus se aplica doar pentru modelele midnight black, jet black, si orchid grey. Desi deocamdata doar aceste doua modele ale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus pot fi precomandate, probabil intreaga serie in diverse culori va fi disponibila in perioada imediat urmatoare.

Avand in vedere preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus actuale, putem presupune care vor fi preturile pentru modelele cu mai mult spatiu de stocare. Samsung Galaxy S8 128 GB ar putea costa 3899 LEI, iar Samsung Galaxy S8 Plus 128 GB ar putea costa 4299 LEI in momentul in care vor fi disponibile in Romania.

Pretul Samsung Galaxy S8 este usor mai mare decat cel ala iPhone 7 in momentul lansarii, dar vorbim acum despre spatiu dublu de stocare. Samsung Galaxy S8 Plus este mai ieftin decat a fost iPhone 7 Plus in momentul lansarii, desi are spatiu dublu de stocare, iara sta spune foarte multe.

In concluzie, puteti precomanda Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus din aceasta pagina si aceasta pagina. Precomenzile inregistrate azi vor fi livrate in 19 aprilie.

samsung galaxy s8 pret romania