Prima Pagina Samsung Galaxy S8 SAMSUNG GALAXY S8: PRET, SPECIFICATII, LANSARE SI IMAGINI

SAMSUNG GALAXY S8: PRET, SPECIFICATII, LANSARE SI IMAGINI

SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8, PLUS au pretul, imaginile, specificatiile si data de lansare anuntate de catre Samsung in aceasta conferinta.

SAMSUNG GALAXY S8 a fost anuntat oficial de catre compania Samsung cu doar cateva minute in urma, noul smartphone al companiei coreene devenind acum oficial. SAMSUNG GALAXY S8 a fost desigur prezentat impreuna cu SAMSUNG GALAXY S8 Plus, iar cele doua terminale aduc o schimbare majora in linia de smartphone-uri premium.

Ecran Infinity Display si Design

Dupa cum probabil v-ati dat deja seama, o buna parte dintre zvonurile SAMSUNG GALAXY S8 se dovedesc a fi adevarate, in special in ceea ce priveste design-ul produsului. SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 Plus au ecrane, numite Infinity Display, care acopera aproape intreaga suprafata a panoului frontal, iar design-ul arata extrem de interesant.

SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 uimesc prin modul in care sunt integrate ecranele intr-un panou frontal aproape fara margini, ambele terminale avand ecranele curbate spre exterior. Butonul frontal este invizibil SAMSUNG GALAXY S8, cititorul de amprenta din el fiind totusi mutat in carcasa, aceasta fiind in continuare din sticla, camera si cititorul de amprente fiind plasate una langa celalalt.

SAMSUNG GALAXY S8 are un ecran Infinity Display cu diagonala de 5.8 inch, iar SAMSUNG GALAXY S8 PLUS are un ecran cu diagonala de 6.2 inch, ambele avand rezolutia de 2960 x 1440 pixeli, screen radio 18.5:9 si 570 de pixeli per inch si respectiv 529 pixeli per inch. Vorbim de o crestere substantial in ecran fata de seria anterioara, care avea 5.2 inch si 5.5 inch, dar rezolutia a crescut deasemenea de la 2560 x 1440 pixeli.

Standard, SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 Plus ar putea functionala o rezolutie de 2220 x 1080 pixeli pentru a nu genera consum mare de energie. Rezolutia mare de 2960 x 1440 pixeli va putea fi aleasa separat de catre utilizatorii SAMSUNG GALAXY S8, un meniu special urmand a permite acest lucru.

Marea surpriza pentru ecranele SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS este integrarea de suport HDR. Multumita acestei schimbari, utilizatorii terminalelor vor vedea imagini mult mai vibrante pentru continutul inregistrat cu HDR, acesta fiind primul smartphone certificat ca avand un ecran HDR premium.

Desi butonul Home al SAMSUNG GALAXY S8 este invizibil, el are totusi integrat un sistem de feedback tactil, adica in functie de apasare, o vibratie genereaza senzatia unei apasari pe un buton fizic. Acelasi lucru este implementat inclusiv in iPhone 7, iar cei de la Samsung au implementat aceeasi tehnologie inclusiv in SAMSUNG GALAXY S8.

Specificatiile tehnice

SAMSUNG GALAXY S8 imagini 3

Astazi au fost confirmate oficial specificatiile tehnice ale SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 Plus, autoritatile din China publicand aceste informatii. Dezvaluirea a venit inainte ca Samsung sa poata face anuntul oficial privind SAMSUNG GALAXY S8, insa oricum stiam aceste informatii de ceva vreme dintr-o varietate de zvonuri.

Conform autoritatilor chinezi specificatiile tehnice finale si complete pentru Samsung Galaxy S8 sunt urmatoarele :

 • ecran Super AMOLED de 5.8 inch cu rezolutie 2960 x 1440 pixeli si aspect ratio 18.5:9;
 • chip Qualcomm Snapdragon 835 cu 4 GB RAM pentru SUA;
 • chip Exynos 8895 cu 4 GB RAM pentru restul lumii, acesta avand 4 nuclee tactate la 2.45 GHz si 4 tactate la 1.9 GHz, China si Coreea de Sud urmand a avea 6 GB RAM;
 • camera principala de 12 megapixeli cu deschidere f/1.7, 1.4µm dimensiune pixel si aotofocalizare laser PDAF;
 • camera frontala de 8 megapixeli;
 • baterie de 3000 mAh;
 • greutate de 152 grame;
 • minim 64 GB spatiu de stocare,
 • iris scanner;
 • port USB-C pentru incarcare si transfer de date;
 • Android 7.1.1 Nougat.

In cazul Samsung Galaxy S8 Plus vorbim despre urmatoarele specificatii tehnice :

 • ecran Super AMOLED de 6.2 inch cu rezolutie 2960 x 1440 pixeli si aspect ratio 18.5:9;
 • chip Qualcomm Snapdragon 835 cu 4 GB RAM pentru SUA;
 • chip Exynos 8895 cu 4 GB RAM pentru restul lumii, acesta avand 4 nuclee tactate la 2.45 GHz si 4 tactate la 1.9 GHz, China si Coreea de Sud urmand a avea 6 GB RAM;
 • camera principala de 12 megapixeli cu deschidere f/1.7, 1.4µm dimensiune pixel si aotofocalizare laser PDAF;
 • camera frontala de 8 megapixeli;
 • baterie de 3500 mAh;
 • greutate de 173 grame;
 • minim 64 GB spatiu de stocare,
 • iris scanner;
 • port USB-C pentru incarcare si transfer de date;
 • Android 7.1.1 Nougat.

Bateria si camerele

SAMSUNG GALAXY S8 imagini 2

Dupa cum puteti vedea din listele de specificatii tehnice, SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS au baterii de 3000 si respectiv 3500 mAh. Ambele au aceeasi capacitate precum SAMSUNG GALAXY S7 si versiunea Edge, deci Samsung nu a fortat nota cu bateriile, probabil pentru a evita noi explozii ale terminalelor.

In ceea ce priveste camerele, vorbim in mare despre aproximativ acelasi lucru, SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS avand o camera principala de 12 megapixeli si una frontala de 8 megapixeli. Cea frontala are exact aceeasi rezolutie precum cele folosite anul trecut, insa beneficiaza de imbunatatiri majore pentru senzorul de imagine.

Camera principala din SAMSUNG GALAXY S8 are stabilizator optic de imagine, deschidere mai buna, deci capacitatea de a inregistra poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta. Samsung nu a pierdut mult timp prezentand camera SAMSUNG GALAXY S8, deci utilizatorii se bucura de posibilitatea de a face poze mai bune cu noile terminale.

Camera frontala a SAMSUNG GALAXY S8 a fost imbunatatita major, avand acum 8 megapixeli in loc de 5 megapixeli precum anul trecut. Vorbim desigur si despre autofocus implementat in camera frontala a SAMSUNG GALAXY S8, iar acest upgrade era necesar pentru sistemul de recunoastere faciala oferit incepand de acum.

Pentru aplicatia Camera din SAMSUNG GALAXY S8 au fost implementate noi functii pentru inregistrarea si editarea pozelor, inclusiv un modul ce permite inregistrarea de imagini animate de tip GIF.

DeX – transformarea intr-un calculator

Da, SAMSUNG GALAXY S8 are un dock special care permite transformarea smartphone-ului intr-un calculator intr-un simplu pas. Dock-ul permite conectarea unui monitor sau a unor periferice, o interfata desktop speciala a Android fiind proiectata pe monitor, SAMSUNG GALAXY S8 transformandu-se astfel intr-un adevarat laptop.

Desigur ca utilizatorii vor putea folosi toate aplicatiile din SAMSUNG GALAXY S8 pe un monitor mare si totul fara prea mult efort.

Recunoastere faciala si scanarea irisului

SAMSUNG GALAXY S8 imagini

SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS au integrate un sistem de recunoastere faciala a utilizatorilor, dar si un sistem pentru scanarea irisului. Samsung a decis sa implementeze aceste doua sisteme in SAMSUNG GALAXY S8 deoarece doar scanarea irisului nu s-a dovedit a fi exacta si chiar atat de buna precum spera compania.

SAMSUNG GALAXY Note 7 a fost primul smartphone Samsung cu un iris scanner si el a fost apreciat de foarte multa lume, insa pentru SAMSUNG GALAXY S8 nu s-a dovedit a fi la fel de bun. Samsung a testat iris scannerul pentru SAMSUNG GALAXY S8 si nu a fost multumita de catre el, asa ca a decis sa implementeze recunoasterea faciala.

SAMSUNG GALAXY S8 va putea scana ambii ochi la cativa centimetri distanta de ecranul terminalului pentru a debloca dispozitivul, procedura fiind aceeasi precum in cazul Galaxy Note 7. Recunoasterea faciala din SAMSUNG GALAXY S8 este totusi diferita, ea folosind camera frontala pentru a analiza fata utilizatorului.

Dupa analizarea fetei, SAMSUNG GALAXY S8 va decide daca deblocheaza terminalul si ofera acces la date, sau refuza sa faca deblocarea. Aceste doua sisteme sunt combinate in SAMSUNG GALAXY S8 si cu un cititor de amprente, care este integrat in carcasa dispozitivului, langa camera principala a acestuia.

Bixby

SAMSUNG GALAXY S8 imagini 1

Bixby este noul asistent personal implementat in SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS de catre compania Samsung, e dorindu-se a fi un concurent al Siri. Bixby este dezvoltat de catre o echipa de ingineri care a dezvoltat asistentul Siri inainte sa fie cumparat de catre Apple, asa ca SAMSUNG GALAXY S8 beneficiaza de un software dezvoltat de catre experti.

“Bixby este o interfață inteligentă care va ajuta utilizatorii să obțină mai mult de la telefonul lor. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text.”

Bixby poate fi activat cu ajutorul unui buton lateral al SAMSUNG GALAXY S8, iar mai apoi poate fi controlat folosind simple comenzi vocale. Spre deosebire de Siri, Bixby din SAMSUNG GALAXY S8 este capabil sa inteleaga mai bine contextul intrebarilor si al conversatiilor, poate sa intelaga comenzi partiale, dar poate sa si stie in ce meniu la unei aplicatii suntem pentru a ne permite sa controlam doar functiile disponibile acolo.

Separat, Bixby este integrat inclusiv in camera SAMSUNG GALAXY S8, iar asta le permite utilizatorilor sa controleze o functie pentru recunoasterea obiectelor. Fie ca este vorba despre cladiri, obiecte normale, sau sticle de vin, Bixby foloseste camera si inteligenta artificiala pentru a transforma SAMSUNG GALAXY S8 intr-o masinarie de recunoscut obiecte.

Lansare

SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS nu vor fi lansate astazi, insa compania Samsung intentioneaza sa le faca disponibile pentru precomanda in curand. Data de 30 martie a fost aleasa pentru initierea precomenzilor SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS, iar lansarea va avea loc pe data de 21 aprilie.

In ceea ce priveste preturile SAMSUNG GALAXY S8 si SAMSUNG GALAXY S8 PLUS, acestea urmeaza sa inceapa de la valoarea de 800 si respectiv 900 de euro.

samsung galaxy s8 imagini culori

samsung galaxy s8 imagini culori 1

SAMSUNG GALAXY S8 imagini 4

samsung galaxy s8

 • Marc Micu

  E rezistent la apa?

 • krakezu cty

  Ecranu ii de el, recunostere faciala, o descarcato market? :))

 • krakezu cty

  Din market!

 • E integrata in Android de ceva vreme.

 • gelu

  Da cei cu deshte groase?

 • Fritzh Olegard

  normal

 • Cristi

  Arata ok da e cea mai plictisitoare conferinta pe care am vazut-o vreodata.Nu stiu deloc sa si vanda marfa

 • Gabriel

  Numai invidiosii ar spune ca telefonul nu-i reusit !

 • gelu

  Mare, foarte mare.

 • RaduD

  Mare rau, dar arata superb…! Se misca foarte bine, specificatiile sunt de top. Pentru cei care prefera Android, e un device exceptional, zic eu…!

 • richard

  Da are IP 68

 • Srb Srb

  Din fata e ok, dar din spate parca e prea incarcat…chiar trebuiau sa mai scrie Galaxy S8??!

 • Srb Srb

  Din moment ce nici VP nici viorel predatorica nici georgel nu au laudat intr-un fel absurd acest smartphone…e clar…este doar un S7 edge putin tras de margini

 • naki30

  Este revolutionar pentru cei care apreciaza android

 • Fritzh Olegard

  esti genial:)))))))))))))))))))))

 • Fosocle

  Sunt curios daca mai exista quick launch la camera, având în vedere că nu mai exista home button. Ar fi pacat daca l-au scos. Era o chestie excelenta

 • Exista, dubla apasare pe butonul Bixby.

 • shapk

  Este de departe cel mai reusit telefon in momentul de fata. Maxim si cu accesoriul care il poate transforma in calculator de birou. Samsung intotdeauna a avut multe plusuri in fata concurentei. Si arata si foarte bine in ambele variante. Trebuie sa fii mare hater sau fan al altui brand sa nu recunosti ca este telefonul acestui an. Si asa va fi si declarat anul viitor asa cum a fost S7 anul acesta pentru anul trecut

 • vasy8279

  Sunt fan Apple! dar trebuie sa recunosc…ii meseriaș S 8-ul asta !!!

 • Fosocle

  Mersi

 • Vlad

  L-au bagat deja la pcgarage la precomanda. 3500 de lei e S8 si 3900 de lei e S8+. Preturi bune zic eu, avand in vedere faptul ca pornesc de la 64GB.

  Totusi, nu va grabiti ca poate le baga emag-ul la noapte la 950 de lei. :))

 • V.P

  Ai stricat tot Srb , ti-ai facut de cap cum ai stiut tu mai bine , foarte bine esti rege aici . Spor la treaba .
  V-ati batut joc de prezentare , bine ca sunt prezent in alta parte .

 • Srb Srb

  PREZENTAREA SI-A BATUT JOC DE NOI, CEI CE NE-AM UITAT LA EA

 • Gabriel

  :)))

 • Gabriel

  Las’ ca de aia avem 2 maini !!!

 • Gabriel

  Pentru prosti , da !

 • Gabriel

  Reclama e sufletul comertului !

 • George 89

  Ce pot sa spun decat ca este superb
  Ofera foarte multe lucruri terminalul

 • Gabriel

  Softul lui comparativ cu WIN , la ce nivel sa fie ?! 🙂

 • George 89

  CORECT , eu as spune ca este o foarte mare evoluție, si un mare pas înainte pentru smartphone uri

 • George 89

  :)))

 • Viorel Predatorul

  De departe este cel mai reușit terminal de pe piață!

 • catalin

  Pentru unul ca tine care are Iphone si nu ar avea marul pe spate si nu ar scrie Iphone..nici prostii ca tine nu ar fi stiut ce ar tine in mana un Iphone.

 • George 89

  Samsung de la S6 a avut o evoluție foarte bună în privința designului
  La capitolul noutăți nu putem decât să ne uităm la S8 si totul decurge de la sine

 • Viorel Predatorul

  Samsung deschide noi orizonturi: primul ecran curbat, primul smartphone cu ecran certificat HDR, primul smartphone care se transformă în PC… Sincer, nu văd niciun produs concurent care să se apropie de el, iar iPhone 8 nu va putea depăși S8 până în toamnă, decât la viteza de deschidere a unor joculețe stupide.
  Samsung merită toată lauda!

 • Filip Ionut

  Felicitari Samsung. Anul acesta voi trece de l Iphone la Samsung. A mers mult prea mult prosteala apple.Pot spune ca un iphone frumos nu a mai existat de la i5 black. Ma despart de ei dupa 8 ani. E gata. La toamna nu o sa vina cu mare branza. Acest s8 este MINUNAT la 5.8 inchi. Absolut superb pe black. O bijuterie…

 • Kfc

  O bijuterie de telefon.

 • Gabriel

  Scz , eu nu am avut niciodata iP ! 😉

 • Andrews

  Superb ! Absolut superb ! Clar următorul smartphone va fi Samsung S8. Pe iPhone voi pierde doar faptul că nu știu ce joculețe/ aplicații se deschid cu o secundă mai devreme față de Samsung, mare pierdere…
  Este foarte compact, vine bine în mână și e ceva NOU (acest termen care din păcate nu mai exista la Apple de 3 generații).

 • Alex. S.

  Jos palaria … era de asteptat sa faca ceva foarte bun, mai ales ca au avut scandalul cu Note 7
  Bravo Samsung, asteptam replica Apple 😁

 • Florin Gabriel Haja

  Spatele puteau să-l facă mai frumos, dar arată bine, per total

 • Viorel Predatorul

  Motivul pentru care nu am urmărit prezentarea pe idevice, din păcate.

 • Viorel Predatorul

  Total de acord cu tine! S8/8+ sunt cele mai reușite smartphone-uri ale anului. Nu văd cum ar putea vreun alt produs să se apropie de ele. Ce să mai… O adevărată “copie” după știm noi ce smartphone! 🙂

 • Viorel Predatorul

  Totuși, cu iPhone deschizi mai rapid joculețele…

 • Florin

  De-men-ți-al !

 • George 89

  Spatele este frumos , nu cred ca la noi va veni cu inscripția ” Galaxy S8″ jos ci doar va scrie Samsung atât
  Dar cum ai spus si tu , arată foarte bine

 • George 89

  Așa este, tehnologia evolueaza armonios si frumos la Samsung
  Cred ca ne va surprinde placut in continuare nu doar la hardware , dar și la software , pentru ca a impresionat cu versiunea de Nougat….. interfața Samsung de android 7 este cea mai light din istoria companiei , doar 25 de aplicații și restul tu decizi ce instalezi, asta se reflecta in performanțe pentru ca este foarte rapidă și nu mai da impresia de nesiguranță asupra softului

 • George 89

  De acord i5 black a fost cel mai superb terminal din istoria companiei Apple până acum
  Dar terminalul cu cea mai premium senzație a fost i4 datorită sasiului metalic și carcasei de sticlă plus ca avea un design superb

 • Kfc

  Un singur smartphone îl va depasii in toamna, iar acela e Samsung Note 8.

 • Quicksilver

  Conferinta*

 • Fritzh Olegard

  spatele chiar e o harababura totala
  urasc cum face samsung camera aia + heart rate sensor pe care nu il foloseste nimeni
  si acum amprenta aia trantita aiurea

  in rest arata superb

 • Fritzh Olegard

  cred ca urmatorul iPhone l-ar depasi daca nesimtitii aia nu i-ar pune un pret exorbitant

 • shapk

  Tinand seama ca Samsung a lucrat cu Microsoft pentru Dex cred ca e ceva pe acolo 😉

 • richard

  Pai undeva tre sa puna un logo ca doar nu o fi tel nimanui.

 • Andrews

  Următorul iPhone va fi o copie a Apple, ‘revoluționară’, cum ne-a obișnuit de 3 generații încoace. Diferența o va face doar OS ul care momentan e mai bun la Apple (momentan ! la câte bunuri au in ultimul timp…)

 • Viorel Predatorul

  Sincer să fiu, nu știu ce ar putea aduce nou. Poate senzor de amprente în ecran, încărcare hiper rapidă…

 • Andrews

  Viorel… Chit că Apple va veni cu o noutate precum ‘Noul iPhone 8 – rezistent pe Marte’ vor fi creaturi precum Srb care vor cădea în genunchi și vor idolatriza acest tip de rezistență. Motivul ‘cine știe când vom pleca pe Marte ? Apple știe nevoile consumatorilor, gândește pe termen lung !’ 😂

 • richard

  Se vorbeste de ecran 4k posibil camera duala dar nu bazaconii ca la Apple si Huawei, ci ceva care chiar va da diferenta. 6Gb RAM si un S pen si mai dezvoltat, desi oricum nu are rival.. Amprenta direct in display e posibil, or vrut si pe S8 dar furnizorul avea rata mare de rebut, mutarea pe spate a fost de ultim moment. Surpriza insa ar fi sa reuseasca sa vina cu display de 6.4 inch cum se zvoneste, dar in carcasa lu S8+. Acesta acum a aj la 84% scren to body ratio (conform gsm arena), Note 8 poate va avea 90%

 • Filip Ionut

  Mi-a placut cel mai mult. Doar cu folie pe fata si atat. A fost cel mai frumos telefon apple. I4 -a fost senzational datorita metalului si a display-ului. I5,badass

 • Filip Ionut

  😂😂😂nu ma joc pe telefon. Cat se slab sa fi astfel incat sa te joci pe telefon?!

 • vermorel

  StiRBule nu-ti mai roade unghiile

 • Srb Srb

  Shhh ca miroase urat

 • vermorel

  spala-te pe dinti atunci, daca ii mai ai

 • Stealer

  Microsoft au scos acu’ 2 ani chestia cu telefonul utilizat pe post de pc cu modelul Lumia 950/950XL. Citirea retinei este tot de Microsoft scoasa pe piata si multe altele….dar nah, una e cand scoate Microsoft ceva care au cota de piata foarte mica in comparatie cu o companie precum Samsung. E ca si cum ai zice ca Apple a venit cu ceva nou pe piata, inaintea altora.(dupa moartea lui Steve Jobs).
  Un model destul de reusit, pt cei care prefera android.

 • George 89

  Ar fi ceva

 • John McClane

  Impresionant! Nah, Apple, acum ai de unde sa te inspiri.

 • Adrian

  Inscripția de pe spate este doar pentru SUA. Asa a fost și la s7

 • bogdan ierima

  Am impresia ca Apple se caca pe ei acuma, daca nu au un desing asemanator mai ales colturile rotunjite la ecran fac totul.

 • amfetamin

  Ai fi uimit sa afli ce fel de oameni se joaca RR3,oameni serioși,cu familii. Vorbim pe chat in grup închis și din păcate cei cu android au fel și fel de probleme,pe cei cu iOS nu i-am auzit. Sa nu mai zic de tot felul de programe de hack pt android,de ex Game Guardian. In schimb îmi place ca au AZ screen recorder cu care poți înregistra din joc ceva(cum tai curba,de unde pleci pt un top speed cât mai bun). Așa ceva as vrea și eu pe iOS dar din păcate am înțeles ca doar cu jail pot avea asa ceva,asa ca zic pas.

 • Gabriel

  Este mai bun decat S7 ? Este ! Aduce inovatii in plus fata de S7 ? Aduce ! Deci este un pas inainte ! Mic sau mare , este ! 😉

 • Gabriel

  Are o forma de ” sapunel” , asa …mai intins , cu margini frumos estompate , fluide ! 🙂

 • Florin Gabriel Haja

  Scrisul “Galaxy S*” e doar pentru telefoanele vândute în afara Europei, în general cele din America