Prima Pagina aplicatii Facebook – aplicatia a fost actualizata pe iPhone si iPad

Facebook – aplicatia a fost actualizata pe iPhone si iPad

Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

Desi in lista de schimbari pe care Facebook a publicat-o pentru aplicatie nu se mentioneaza vreo schimbare importanta, Facebook a implementat cel mai probabil noua functie stories. V-am spus ieri ca Facebook a anuntat lansarea globala a functiei stories pentru aplicatia dedicata iOS, iar acum o vom avea disponibila si in Romania dupa instalarea actualizarii.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE REGULARLY. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP. SUPPORT FOR 3D TOUCH PEEK AND POP INTERACTION WITH PHOTOS, PROFILES AND LINKS.

Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

facebook-actualizare-iphone

 • boby67

  Nu cred ca asta implementeaza in aceasta actualizare. Mi-a aparut de cateva zile interfata cu stories si nu mi-a placut deloc. Mi-a disparut butonul cu lista de contacte in partea dreapta sus si a aparut buton care te duce la mess.Am facut downgrade

 • dori

  au frecat astia facebook ul asta de vreo saptamana asa in toate modurile, ba cu seipe ba cu buton … unii schimba doar de dragul de a schimba ceva sincer, cred ca l-a dat floricica dansatoarea in judecata pe mark …..

 • kilowatt

  Cum adică downgrade la Facebook . Cum ?

 • boby67

  E impropriu spus downgrade! Am instalat o versiune din itunes pe care nu am actualizat-o!

 • boby67

  Practic am sters ultima versiune din iphone si am instalat alta versiune din itunes

 • boby67

  Si update-ul din seara asta e la fel! De ce as avea nevoie de doua butoane care sa faca acelasi lucru? Trebuia sa lase butonul pentru lista de contacte la locul lui! Acum nu mai apare deloc.Dar asta e parerea mea, poate pe altii nu-i deranjeaza

 • ALyyy

  Ziceți-mi și mie va rog o aplicație de muzica care pot asculta și offline după descărcare sau încărcarea melodiei. Gen cum era imusic :(. Sau sa nu consume așa mulți mb ca YouTube. Mulțumesc.

 • kilowatt

  Ms bobi 67 …da ,este aiurea fără butonul din dreapta in care vedeai prietenii online . Sper sa rezolve cumva prin a scoate butonul camera . Asa este și pe android ☹️