Microsoft va vinde Samsung Galaxy S8

Intr-o miscare extrem de surprinzatoare, compania Microsoft va vinde terminalele Samsung Galaxy S8 in magazinele sale din SUA si probabil alte zone de pe glob. Vorbim despre o versiune speciala a Samsung Galaxy S8 numita “Microsoft Edition”, aceasta urmand a beneficia de aplicatiile celebrului producator al Windows.

Desi Microsoft s-a chinuit sa faca populara platforma Windows pentru telefoane mobile, se pare ca in final imbratiseaza Android si terminalele Samsung Galaxy S8. Unitatile Samsung Galaxy S8 vandute in magazinele Microsoft vor trebui sa fie deschise direct acolo si conectate la reteaua Wi-Fi a Microsoft pentru activare.

Dupa aceea, noii clienti ai Samsung Galaxy S8 vor putea descarca intreaga suita de aplicatii Microsoft si vor avea acces la serviciile oferite de catre companie. Samsung Galaxy S8 va fi vandut in magazinele Microsoft incepand din data de 21 aprilie la preturi care incep de la 750 de dolari si respectiv 850 de dolari, in functie tipul de terminal ales de utilizatori.

Ca sa fiu complet sincer, aceasta schimbare de strategie a celor de la Microsoft este extrem de interesanta si cu siguranta va creste vanzarile Samsung Galaxy S8. Practic, Samsung se foloseste de intreaga sa retea globala de parteneri pentru a vinde cat mai multe unitati ale Samsung Galaxy S8, iar acest lucru s-ar putea dovedi a fi un mare succes, in final.

“Microsoft Store is committed to empowering its customers to achieve more through Office and Microsoft applications. The new device customization is an example of bringing together Microsoft applications on more devices so customers can work, play and connect from their pockets.”

microsoft samsung galaxy s8