Prima Pagina Microsoft Microsoft va vinde Samsung Galaxy S8

Microsoft va vinde Samsung Galaxy S8

Intr-o miscare extrem de surprinzatoare, compania Microsoft va vinde terminalele Samsung Galaxy S8 in magazinele sale din SUA si probabil alte zone de pe glob. Vorbim despre o versiune speciala a Samsung Galaxy S8 numita “Microsoft Edition”, aceasta urmand a beneficia de aplicatiile celebrului producator al Windows.

Desi Microsoft s-a chinuit sa faca populara platforma Windows pentru telefoane mobile, se pare ca in final imbratiseaza Android si terminalele Samsung Galaxy S8. Unitatile Samsung Galaxy S8 vandute in magazinele Microsoft vor trebui sa fie deschise direct acolo si conectate la reteaua Wi-Fi a Microsoft pentru activare.

Dupa aceea, noii clienti ai Samsung Galaxy S8 vor putea descarca intreaga suita de aplicatii Microsoft si vor avea acces la serviciile oferite de catre companie. Samsung Galaxy S8 va fi vandut in magazinele Microsoft incepand din data de 21 aprilie la preturi care incep de la 750 de dolari si respectiv 850 de dolari, in functie tipul de terminal ales de utilizatori.

Ca sa fiu complet sincer, aceasta schimbare de strategie a celor de la Microsoft este extrem de interesanta si cu siguranta va creste vanzarile Samsung Galaxy S8. Practic, Samsung se foloseste de intreaga sa retea globala de parteneri pentru a vinde cat mai multe unitati ale Samsung Galaxy S8, iar acest lucru s-ar putea dovedi a fi un mare succes, in final.

“Microsoft Store is committed to empowering its customers to achieve more through Office and Microsoft applications. The new device customization is an example of bringing together Microsoft applications on more devices so customers can work, play and connect from their pockets.”

microsoft samsung galaxy s8

 • Srb Srb

  Prima bucata neagra non microsoft ed ajunge la mine pe 19 Aprilie

 • MrUnivers

  Așteptăm impresii și recomandări

 • Srb Srb

  Mai sunt min 2 sapt

 • RaduD

  Foarte spectaculoasa mutarea celor de la Microsoft, sa se aasocieze cu Samsung…! Castiga impreuna si totusi fiecare pe segmentul lui.
  Inseamna ca rivalitatea dintre Ms si Apple, ambele companii americane, e foarte mare, daca nu au reusit ei sa se inteleaga in detrimentul Samsung. Money rulz…!

 • amfetamin

  Pe când au voie clienții sa urce cu S8/S8+ in Srb Airlines? Peste 2 luni de la apariția primelor unități e bine? 😁😁

 • Srb Srb

  nu stiu sincer…dar sunt curios…dupa 1 luna de utilizare chiar am cui sa ii las,deci nu e problema 🙂

 • Srb Srb
 • Srb Srb

  Deci in acest edition vom avea 3 asistenti…google ass, byxby si cortana…..manca-ti-as sufletul tau ce amestecatura are samsung….se vede ce inseamna o companie disperata,iti baga absolut de toate daor sa ii cumperi produsul…

 • Terrymada

  Microsoft si samsung. 2 companii disperate…

 • Roasted Wookie

  :))) cat se puteau face mai mult de kkao?? Dupa ce nu au fost in stare sa scoata un sistem de operare mobil calumea, au mintit userii cu nemiluita si au scos numa baliverne in conferintele legate de winmobile, acuma vand in magazinlele lor concurenta :)))