Google Chrome pentru iOS a fost actualizat, iata noutatile

Aplicatia Google Chrome a fost dezvoltata si este intretinuta de catre compania Google pentru posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata in App Store cu mai bine de doi ani de zile in urma, versiunea 57.0.2987.100 a sa fiind disponibila pentru descarcare din aceasta dimineata.

In actualizarea de astazi pentru Google Chrome, compania Google a implementat o functie similara celei Reading List disponibila in Safari. Folosind aceasta functie putem salva articole in iDevice-urile noastre pentru a le citi mai apoi cand nu avem o conexiune de internet disponibila pentru a accesa pagina web respectiva.

Noutatile de mai sus sunt disponibile si in actualizarea anterioara, iar in cea de acum, Google Chrome are rezolvata o problema care impiedica gasirea anumitor pagini in iOS 10.3.

  • Yes, you can take it with you! If you find an interesting article that you want to read later, tap the Share icon and then Read Later to add the page to your Reading List. Articles on your Reading List are saved on your device so that you can read them wherever you are, even when you aren’t connected to the web.
  • We’ve fixed a bug where Find in Page wasn’t working correctly in iOS 10.3. We’re always testing upcoming iOS releases to fix issues as quickly as possible.

Aplicatia Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

google-chrome-update-noutati