Samsung Galaxy S8 comparat cu iPhone 7 (Video)

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 apar astazi intr-o serie de comparatii detaliate care ne arata cele doua smartphone-uri in toata splendoarea lor.

Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aparut in cursul noptii trecute intr-o varietate de comparatii facute de catre cei care au primit terminalele in vederea testarii. In clipurile video de mai jos puteti vedea cum se compara “trecutul” cu “viitorul”, conform expresiilor unora, Samsung Galaxy S8 fiind un smartphone extrem de interesant.

Desi Samsung Galaxy S8 are un ecran a carui diagonala o intrece cu 1.1 inch pe cea a iPhone 7, diferenta in marime intre terminale este minima. Eliminarea marginilor laterale ale ecranului Samsung Galaxy S8 i-a permis companiei Samsung sa egaleze, aproape, dimensiunile iPhone 7 desi a crescut substantial diagonala ecranului smartphone-ului.

Samsung Galaxy S8 este comparat in detaliu cu iPhone 7

Noul design al Samsung Galaxy S8 este deasemenea mult mai frumos decat cel al modelelor anterioare, coreenii reusind sa surprinda in mod placut de aceasta data. Ecranul Samsung Galaxy S8 se imbina perfect cu panoul frontal, iar per total cred ca pentru cateva luni coreenii vor avea un avantaj in fata Apple in ceea ce priveste design-ul.

Sunt uimit de ceea ce a reusit sa realizeze Samsung cu Samsung Galaxy S8 anul acesta si cred ca utilizarea terminalului real ma va uimi si mai mult. Sper sa nu fiu dezamagit deoarece partea frontala a Samsung Galaxy S8 va fi similara cu cea a iPhone 8, asa ca ar fi bine sa ne obisnuim cu ceea ce vedem in clipurile video de mai jos.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus din pot fi precomandate in Romania din aceasta pagina si aceasta pagina.