iOS 11 concept prezinta evolutia ecranului principal

iOS 11 concept ne prezinta o evolutie neasteptat de frumoasa pentru sistemul de operare al iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre.

iOS 11 apare astazi intr-un nou concept extrem de curajos care are menirea de a ne prezenta evolutia ecranului principal al iPhone, iPad si iPod Touch. In imaginile de mai jos puteti vedea o serie de schimbari majore propuse pentru ecranul principal al iOS 11, ele fiind oarecum posibile in momentul de fata doar cu ajutorul jailbreak si a unor aplicatii.

Pentru inceput, acest concept al iOS 11 ne arata ca am putea pozitiona aplicatiile oriunde pe ecranul iPhone, sau iPad, lucru imposibil de realizat acum. Puteti vedea ca nu exista prea mare ordine in ceea ce priveste asezarea iconitelor pe ecranele iDevice-urilor in iOS 11, acestea putand fi plasate si cu spatiere fata de alte elemente de pe ecran.

In partea superioara a ecranului iOS 11 putem deasemenea vedea complicatiile aduse din Apple Watch, aceste aafisand o varietate de informatii utile despre vreme, fitness si nu numai. Separat, putem vedea ca acest concept al iOS 11 ne prezinta si modul in care sistemul de operare ar putea beneficia inclusiv de pe urma implementarii unor widget-uri pe ecran.

Avand in vedere ca Siri este atat de important in iOS 11, era normal sa vedem si o evolutie a asistentului personal, acest concept propunandu-ne un Siri cu mult mai util decat cel de acum. Toate aceste idei privind evolutia iOS 11 sunt foarte interesante si ar fi ideala implementarea lor, dar din pacate e putin probabil ca Apple sa o faca.

Voi ce parere veti despre acest concept pentru iOS 11 ?

ios 11 concept ecran principal

ios 11 concept ecran principal 1

ios 11 concept ecran principal 2

ios 11 concept ecran principal 3

ios 11 concept ecran principal 4

ios 11 concept ecran principal 5

ios 11 concept ecran principal 6

ios 11 concept ecran principal 7

ios 11 concept ecran principal 8

ios 11 concept ecran principal 9