iPad 2017 a fost dezasamblata, iata ce ascunde

iPad 2017 a fost lansata saptamana trecuta de catre compania Apple pentru pietele globale, iar foarte multi au observat din start ca ea nu are nimic extraordinar. Dupa o dezasamblare, cei de la iFixIt au descoperit exact acelasi lucru, noua tableta iPad 2017 fiind practic o tableta iPad Air cu unele modificari oferite de catre compania Apple.

Conform celor de la iFixIt, si imaginii de mai jos, intre iPad Air si iPad 2017 exista putine diferente, separat de modulul Wi-Fi care este mai mare in primul model, dar si de chip-ul A9 din al doilea. In aceasta idee, iPad 2017 ramane in continuare foarte greu de reparat din cauza adezivului folosit pentru a tine ecranul lipit de carcasa, dar si componentele in loc.

Bateria nu mai este sudata pe placa de baza, insa in rest cele doua tablete par sa fie identice, iar de aici vine si pretul de doar 400 de euro pentru ea. iPad 2017 are totusl un ecran cu o luminozitate ceva mai buna decat cel din iPad Air 2, insa separat de chip-ul A9 si spatiu de stocare mai mare, doar grosimea si greutatea o mai diferentiaza de vechiul model de tablete.

Din pacate ideea companiei Apple de a creste vanzarile iPad se rezuma la lansarea unei tablete care nu ofera motive pentru a fi cumparata. Pretul de 400 de euro nu este chiar atat de atractiv, iar componentele vechi de peste 1 an cu siguranta nu sunt demne de lauda, asa ca Apple pare sa aiba o strategie perfecta pentru a-si scoate tabletele de pe piata.

iPad 2017 comparata iPad Air