Samsung Galaxy S8 si noul Infinity Display

Samsung Galaxy S8 are un ecra, numit Infinity Display, impresionant, el beneficiind de o multitudine de tehnologii importante.

Samsung Galaxy S8 are un ecran care a primit denumirea de Infinity Display, ea fiind prezentata in zvonuri trecute care aratau inregistrarea acestei denumiri ca marca de catre Samsung. Asa cum Apple a ales denumirea Retina Display pentru iPhone si iPad, pentru Samsung Galaxy S8 a fost aleasa denumirea Infinity Display de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S8 are in Infinity Display de 5.8 inch, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus are unul cu diagonala de 6.2 inch, ambele oferind rezolutia de 2960 x 1440 pixeli. Tot in cazul ambelor modele ale Samsung Galaxy S8, acest Infinity Display afiseaza standard rezolutia de 2220 x 1080 pixeli, insa utilizatorii o pot alege pe cea mai mare.

Noul Infinity Display al Samsung Galaxy S8 acopera 80% din panoul frontal si este cu 18% mai mare decat cel din Samsung Galaxy S7. Partea interesanta este ca ecranul Samsung Galaxy S8 are si butonul Home integrat in partea inferioara, el beneficiind de un sistem similar 3D Touch din iPhone, fiind activat doar la o apasare puternica facuta in acea portiune a ecranului.

Samsung Galaxy S8 si noul Infinity Display

Continuand, noul Infinity Display din Samsung Galaxy S8 este certificat ca fiind HDR premium, iar asta este o imbunatatire colosala fata de modelul anterior si competitorii. Aceasta certificare HDR premium ii ofera ecranului Samsung Galaxy S8 capacitatea de a afisa continut multimedia HDR cu imagini mai vibrante si mai luminoase, asa cum se intampla pe televizoare.

Combinand toate aceste schimbari facute pentru noul Infinty Display din Samsung Galaxy S8, avem imaginea unui smartphone foarte interesant. Cei de la Apple trebuie sa se uite foarte atent la ceea ce ofera Samsung Galaxy S8 cu al sau Infinity Display si trebuie sa se gandeasca sa ofere cel putin acelasi lucru pentru terminalul iPhone 8.

Este adevarat ca iPhone 7 are un ecran ce este capabil sa afiseze mai multe culori decat orice alt smartphone lansat pana la Samsung Galaxy S8, insa va fi interesant de vazut ce vor descoperi expertii acum. Cred ca Samsung Galaxy S8 este un competitor extrem de puternic pentru iPhone 7 si ar putea depasi inclusiv iPhone 8 cu tehnologiile pe care le are.

samsung galaxy s8 infinity display