iOS 10.3 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

iOS 10.3 are o autonomie a bateriei ce este usor mai buna, pentru multi utilizatori, decat cea a iOS 10.2.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 10.3 a fost lansat zilele trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar multi dintre voi ati instalat deja noua versiune a sistemului de operare in terminale. Probabil ati observat deja ca iOS 10.3 este mai rapid decat iOS 10.2.1, dar acum va intrebati si in ce fel a fost modificata autonomia bateriei terminalelor noastre dupa aceasta actualizare.

Ei bine, pe toata durata testarii iOS 10.3 in versiune beta am observat o imbunatatire a autonomiei bateriei pe iPhone 7 Plus, cu aproape o ora de utilizare in unele cazuri. In versiunea finala a iOS 10.3 imbunatatirea este ceva mai moderata, insa majoritatea celor care au instalat actualizarea au resimtit o crestere a autonomiei bateriei terminalelor.

Nu toata lumea se bucura de imbunatatirea autonomiei bateriei iDevice-urilor dupa instalarea iOS 10.3, dar cazurile de acest gen sunt mai putine decat cele privind cresterea autonomiei. Cu fiecare actualizare asteptam cresteri ale autonomiei bateriei, iar iOS 10.3 nu pare sa dezamageasca din acest punct de vedere, cel putin conform utilizatorilor.

iOS 10.3 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

Daca ne uitam la testele sintetice, precum cel din clipul video de mai jos, atunci aflam ca autonomia bateriei iOS 10.3 este mai slaba decat cea a iOS 10.2.1. In testul de mai jos veti vedea patru terminale iPhone pe care este testata autonomia bateriei iOS 10.3 folosind aplicatia Geekbench, gandita special pentru teste de performanta.

Exceptand iPhone 6S, in cazul celorlalte modele ale iPhone, autonomia iOS 10.3 este mai slaba decat cea a iOS 10.2.1, dar diferenta este infima. Totusi, este prezentata o scadere a autonomiei intr-un test sintetic, deci va puteti astepta si la asa ceva dupa instalarea iOS 10.3 in terminalele voastre, iar asta este perfect normal.

Compania Apple nu garaneaza ca iOS 10.3 va creste autonomia bateriei iDevice-urilor, iar asta depinde in principal de modul in care va folositi terminalele. In teorie, iOS 10.3 ar trebui sa va imbunatateasca autonomia bateriei, chiar daca va fi una mica, asa ca puteti avea macar speranta ca acest lucru sa se intample dupa instalarea actualizarii.

36 COMENTARII

  1. Si pe iphone 5s a crescut autonomia!pana acum cred ca e cea mai buna actualizare de Ios ca nu am intalnit nici o problema!sper ca si viitoarele actualizari sa fie si mai bune!bravo Apple

  2. Nu stiu de unde apar aceste comparatii si cum de 10.3 e considerat mai rapid ca vers. anterioara. Mai rapid nu e deloc. Daca nu dezactivezi transparenta are laguri peste laguri. Multe pwrsoane raporteaza asta. Iar la baterie mie mi se comporta la fel. Iphone 7 Plus de 128 GB

  3. Bai nene… eu nu va inteleg… de ce nu va luati frate Nokia 5110 daca vreti sa tina bateria… toata ziua Facebook, Whatsapp, jocuri, mailuri, nebunii… cat sa tina si bateria aia… 4G…

  4. Fiecare update vă duce iPhone ul într-un punct în care autonomia va fi f proastă, va avea lag, pentru a va obliga să vă cumpărați noul terminal

  5. ciudat, iti recomand set up as new…la mine deja au disparut si mici agatari cand trecream prin aplicatiile deschise prin 3d touch..

  6. Ca e cu cenzura pe pareri mai mult decat pe limbaj inadecvat, ceea ce spune multe despre preocuparile persoanelor ce detin acest blog desi ar trebui sa isi depaseasca limitele si sa creeze continut de calitate. (esential, a crea a prelua )

  7. Imposibil, procesorul din i7 este mai eficient, bateria este mai mare.
    Da-i un restore pe curat (restor din itunes fara sa folosesti backupul) si iti garantez ca o sa ai 1h de usage in plus fata de 6s+.

  8. Zaone -> iAdi:
    “Esti platit de Samsung sa faci rau blogului idevice, un blog tech foarte impartial, indreptat spre bunastarea userilor”

  9. Pe iPhone 6S, 10.3 merge impecabil. Nu am analizat autonomia dar ma tine cel putin la fel ca inainte. Instalat 10.3 in iTunes apoi restore backup din iCloud. Asa fac la fiecare update major si nu am probleme.

  10. am facut restore pe iPhone 7 Plus ( erase all content and settings ) degeaba bateria e slab, deci trebuie restore din iTunes? o sa incerc, daca iar bateria e slab atunci o sa vand si iau SGS S8+ …

  11. Da? Eu am impresia cã ești trimis de Samsung pe aici.
    Ce mă tot iei cu minciuni că ai dat erase all content? Tu nici măcar nu ai iphone 7, zaone mi-a confirmat că scrii de pe iPhone 5s

  12. Te rog frumos nu mai induce utilizatorii idevice în eroare, nu avem nevoie de comentariile tale mizerabile aici.
    Este prima și ultima dată când te avertizez!

  13. Referitor cu ‘garanția’ cum că o să ai 1 h de usage in plus față de 6S+, nu e adevărat. Revino pe 10.2.1 cât mai poți, are autonomie mult mai buna. Așa am făcut eu

  14. La mine e stabil, am avut numa necazuri cu ultimul beta… se bloca nonstop. Bateria pare sa fie ok. La o utilizare normala telefon, date 3g, wireless, de dimineata pana acum la ora 21 mai am 21%baterie…. cu beta nu ma tinea bateria pana la 18.