Samsung Galaxy S8 – 10 noutati importante

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost prezentate oficial in cursul zilei de ieri si toate zvonurile aparute pana acum s-au dovedit a fi in totalitate adevarate. Vorbim despre aproape tot ceea ce s-a spus in legatura cu Samsung Galaxy S8 pana acum din diverse surse, informatiile fiind cu foarte putin gresite in marea majoritate a cazurilor.

In cazul in care ati uitat deja care sunt cele mai importante noutati Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, ei bine infograficul de mai jos va ajuta sa vi le reamintiti. Vorbim despre noutatile Samsung Galaxy S8 care fac diferenta fata de modelul anterior, design-ul fiind cea mai mare dintre ele, aici existand cateva schimbari cheie.

Ecranele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus de diagonala mult mai mare care acopera intregul panou frontal si eliminarea butonului Home reprezinta cele mai mari schimbari oferite. Desigur ca Samsung Galaxy S8 are si alte imbunatatiri care deriva din aceasta imbunatatire esentiala, iar infograficul de mai jos va ajuta sa le aveti in vedere pe toate.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus din pot fi precomandate in Romania din aceasta pagina si aceasta pagina.