Samsung Galaxy S8 va avea o “lansare de iPhone”

Samsung Galaxy S8 ar putea avea parte de o lansare demna de un iPhone, deoarece Samsung a produs foarte multe unitati pentru lansarea sa.

Samsung Galaxy S8 ne-a tot fost prezentat in ultimele luni ca fiind extrem de greu de produs de catre compania Samsung, insa realitatea pare sa fie usor diferita. Mai exact, desi s-a spus ca exista probleme cu fabricarea procesorului sau a camerelor Samsung Galaxy S8, se pare ca Samsung a reusit totusi sa produca foarte multe unitati pentru lansare.

Conform unor informatii aparute astazi, Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy S8 sa aiba parte de cea mai mare lansare de pana acum, dar si de cele mai multe vanzari. Cei care se temeau ca nu vor exista suficient de multe unitati ale Samsung Galaxy S8 in vederea lansarii oficiale au gresit, deoarece Samsung a pregatit 20 de milioane de terminale.

Practic, Samsung a produs de 2 ori mai multe terminale Samsung Galaxy S8 decat Samsung Galaxy S7 in speranta ca vanzarile vor fi pe masura asteptarilor. Cu atat de multe unitati ale Samsung Galaxy S8 produse doar pentru lansare, avem in fata o companie care se gandeste ca va vinde la fel de multe produse ca Apple in saptamana lansarii oficiale.

Samsung Galaxy S8 va avea o “lansare de iPhone”

In momentul de fata, recordul unei lansari a unui iPhone este estimata a fi la 13 miloane de unitati vandute intr-un weekend, dar Samsung Galaxy S8 ar putea depasi asta. iPhone 7 ar fi cel mai bine vandut iPhone in cadrul unei lansari, dar Samsung Galaxy S8 ar putea stabili noi recorduri pentru Samsung si, de ce nu, ar putea stabili unele globale.

Desi Samsung se asteapta sa vanda 20 de milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 in momentul lansarii, per total se estimeaza ca pana in 50 de milioane de unitati ar fi vandute intr-un an. Diferenta intre cifrele de lansare si cele totale ale Samsung Galaxy S8 este foarte mare, asa ca este greu de spus unde se greseste.

“Samsung is initially preparing 20 million units of the Galaxy S8. Galaxy S8 will sell more than 46 million units this year, a similar level to its predecessor Galaxy S7. Galaxy S8 will be the momentum to rebuild the premium smartphone brand of Samsung Electronics, having struggled after the Note 7 debacle.”

Exista posibilitatea ca analiza pentru lansare sa fie gresita si in realitate cifrele sa fie mai mici pentru Samsung Galaxy S8, dar asta vom afla abia in aprilie. Intre timp, in zilele ce vor urma vom afla tot mai multe informatii despre Samsung Galaxy S8, avand in vedere ca a ajuns la foarte multa lume deja.

samsung galaxy s8 lansare