Samsung Galaxy S8 nu va exploda ca Note 7

Samsung Galaxy S8 nu va avea aceleasi probleme cu exploziile bateriilor precum Samsung Galaxy Note 7, aceasta fiind promisiunea Samsung.

Samsung Galaxy S8 a fost deja prezentat de catre compania Samsung si a ajuns deja la foarte multi jurnalisti, bloggeri, sau youtuberi, iar nimeni nu s-a plans de vreo explozie. Cei de la Samsung stiu cat de atenti trebuie sa fie cu siguranta clientilor, asa ca acum promit ca Samsung Galaxy S8 nu va avea aceleasi probleme precum Samsung Galaxy Note 7.

Prima schimbare facuta de catre Samsung pentru a asigura siguranta Samsung Galaxy S8 are in vedere bateriile, care au fost facute mai sigure in interior. Separat, cei de la Samsung au modificat inclusiv modul in care sunt incarcate bateriile pentru a evita explozii ale acestei componente in Samsung Galaxy S8, aceasta combinatie de schimbari interne si de sofware asigurand calitatea.

In continuare, cei de la Samsung sustin ca au implementat o varietate de noi teste pentru verificarea bateriilor Samsung Galaxy S8 inainte de implementarea in terminale. Aceasta masura a fost anuntata inca din ianuarie, iar pentru Samsung Galaxy S8 compania coreeana o respecta “cu sfintenie” pentru a se asigura ca nu are parte de un nou fiasco in aceasta primavara.

Samsung Galaxy S8 nu va exploda ca Note 7

Presedintele diviziei mobile a Samsung, D.J. Koh, afirma ca Samsung nu si-a respectat standardele interne de siguranta cand a lansat Samsung Galaxy Note 7, dar asta nu se va intampla cu Samsung Galaxy S8. El afirma ca acum Samsung Galaxy S8 este testat cu o rigurozitate mult mai mare, asa ca vor fi evitate problemele cu bateriile explozive.

Dupa tot ceea ce s-a intamplat in toamna, dupa toate investigatiile si dupa toate promisiunile, ar fi stupid ca Samsung Galaxy S8 sa aiba aceleasi probleme. Daca Samsung nu a reusit sa rezolve problema bateriilor inainte de a lansa Samsung Galaxy S8 si telefoanele vor exploda, atunci compania isi poate lua adio de la reputatia globala pe care si-a creat-o.

“We set up our own standard … but we didn’t keep it. It was an eye-opening experience. Where most batteries hold about 80 percent of their charge after two years, this battery should be capable of 95 percent of its original capacity.”

Cam toata lumea se asteapta ca Samsung Galaxy S8 sa fie sigur din toate punctele de vedere, asa ca e putin probabil sa apara surprize neplacute din partea terminalelor. Avand in vedere numarul foarte mare de terminale Samsung Galaxy S8 distribuite pentru testare, daca exista probleme, ele vor aparea cu siguranta peste tot.

samsung galaxy s8 baterie explozie