Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 nu va exploda ca Note 7

Samsung Galaxy S8 nu va exploda ca Note 7

Samsung Galaxy S8 nu va avea aceleasi probleme cu exploziile bateriilor precum Samsung Galaxy Note 7, aceasta fiind promisiunea Samsung.

Samsung Galaxy S8 a fost deja prezentat de catre compania Samsung si a ajuns deja la foarte multi jurnalisti, bloggeri, sau youtuberi, iar nimeni nu s-a plans de vreo explozie. Cei de la Samsung stiu cat de atenti trebuie sa fie cu siguranta clientilor, asa ca acum promit ca Samsung Galaxy S8 nu va avea aceleasi probleme precum Samsung Galaxy Note 7.

Prima schimbare facuta de catre Samsung pentru a asigura siguranta Samsung Galaxy S8 are in vedere bateriile, care au fost facute mai sigure in interior. Separat, cei de la Samsung au modificat inclusiv modul in care sunt incarcate bateriile pentru a evita explozii ale acestei componente in Samsung Galaxy S8, aceasta combinatie de schimbari interne si de sofware asigurand calitatea.

In continuare, cei de la Samsung sustin ca au implementat o varietate de noi teste pentru verificarea bateriilor Samsung Galaxy S8 inainte de implementarea in terminale. Aceasta masura a fost anuntata inca din ianuarie, iar pentru Samsung Galaxy S8 compania coreeana o respecta “cu sfintenie” pentru a se asigura ca nu are parte de un nou fiasco in aceasta primavara.

Samsung Galaxy S8 nu va exploda ca Note 7

Presedintele diviziei mobile a Samsung, D.J. Koh, afirma ca Samsung nu si-a respectat standardele interne de siguranta cand a lansat Samsung Galaxy Note 7, dar asta nu se va intampla cu Samsung Galaxy S8. El afirma ca acum Samsung Galaxy S8 este testat cu o rigurozitate mult mai mare, asa ca vor fi evitate problemele cu bateriile explozive.

Dupa tot ceea ce s-a intamplat in toamna, dupa toate investigatiile si dupa toate promisiunile, ar fi stupid ca Samsung Galaxy S8 sa aiba aceleasi probleme. Daca Samsung nu a reusit sa rezolve problema bateriilor inainte de a lansa Samsung Galaxy S8 si telefoanele vor exploda, atunci compania isi poate lua adio de la reputatia globala pe care si-a creat-o.

“We set up our own standard … but we didn’t keep it. It was an eye-opening experience. Where most batteries hold about 80 percent of their charge after two years, this battery should be capable of 95 percent of its original capacity.”

Cam toata lumea se asteapta ca Samsung Galaxy S8 sa fie sigur din toate punctele de vedere, asa ca e putin probabil sa apara surprize neplacute din partea terminalelor. Avand in vedere numarul foarte mare de terminale Samsung Galaxy S8 distribuite pentru testare, daca exista probleme, ele vor aparea cu siguranta peste tot.

samsung galaxy s8 baterie explozie

 • rbt88

  Câteodată din greșeli învățam atât de multe lucruri,dar problema e ca o sa apăra alte greșeli sper ca și-au învățat greșeală mai ales ca au pierdut atâția bani

 • se7en

  Articolul e gluma de 1 aprilie ? 🙂

 • Srb Srb

  Auzi si tu samsung spune ca nu si-a respectat testele pt note 7. Ii rupeam

 • :)))) nu.

 • Srb Srb

  Ati primit invitatie pt WWDC?

 • badmad

  Samsung galaxy s8 nuva exloda ca note 7,va exploda cu puterea unei grenade.

 • Gabriel

  Sa gresesti este omeneste , dar este rau sa persisti in greseala ! 🙂

 • amfetamin

  Dacă nu respectau standardele interne la vreun Duos,Young,J sau alt entry level mai ziceam,dar la crema cremelor care era Note 7?
  Problema e ca nici a doua oară după ce au dat de belea nu l-au respectat.

 • Marius75

  La samsung orice e posibil . Bum buum buum ! :))))

 • Z0z0le

  Asa si cu Note 7, au facut multi YouTuberi review, etc, pana mea, si dupa 1 luna – 2, boom, Note 7 explosion.

 • Z0z0le

  “Samsung Galaxy S8 a fost deja prezentat de catre compania Samsung si a ajuns deja la foarte multi jurnalisti, bloggeri, sau youtuberi.” Asa a fost si cu Samsung Galaxy Note 7, a fost prezentat de jurnalisti, bloggeri, youtuberi, si dupa vreo o luna, doua, toti youtuberii, bloggeri, etc, au spus ca Note 7 explodeaza.

 • Viorel Predatorul

  Henry Ford a spus cândva “Don’t find fault, find a remedy”, ceea ce a rămas un motto de referință care definește leadership-ul. E foarte ușor să duci în derizoriu eforturile Samsung, și este lipsit de moralitate să tot te legi de ceva ce s-a întâmplat în trecut, pentru că nu mai întoarce nimeni timpul înapoi.

  Tu ești lupul moralist când e vorba de Samsung, dar nu vezi nimic în neregulă la Apple. Toate gate-urile lor sunt exemple de eșec în aplicarea standardelor interne Apple. Spre deosebire de Samsung, Apple a greșit de mult mai multe ori: antenna-gate, bend-gate, stain-gate, paint-gate, etc. Samsung a greșit o singură dată!

  Măcar Samsung a făcut ceva ca să repare greșeala, și se pare că au învățat ceva folositor din eșec. Nu același lucru se poate spune și despre Apple.

 • Srb Srb

  Si apple invata din bengate antenagate etc dar esti copil de la tara si nu vezi adevaratele probleme. Apple macar nu a fost nevoita sa repare pe cand daca samsung nu retragea note 7 o patea f f f grav in fata legii. Te invat eu cum trebuie sa vezi lucrurile

 • Mr. Tambourine Man

  Probabil că toți au fost plătiți de Apple

 • Z0z0le

  Mr. Tomberon Man, nu am fost platit de nimeni, si daca as fi fost platit, ce te-ar interesa pe tine? Ce am spus mai sus este adevarat.

 • amfetamin

  Compari tu un paint-gate cu explosion-gate care a dus la retragerea definitiva a produsului? Și cum adică Apple nu a învățat din greșeli?
  1. Antennagate la 4- 4S cu antenna dubla,fără pierdere de semnal,chiar au îmbunătățit-o,confirmat și de Eldar Murtazin.
  2.Bendgate la 6/6 plus – aluminiu 7000 la 6S/6S plus
  3. Chipgate(pe care in mod curios nu l-ai amintit,oare pt ca Samsung a fost de vina?) la 6s/6S plus-procesoare doar de la TSMC
  4.Paint-gate(cred ca te referi la iPhone 5-alta vopsea la 5S.
  După cum vezi Apple învață din greșeli și a doua oară a remediat problema.

 • Alex

  Da cam multe greșeli nu crezi, învață din greșeli da la fiecare serie cate o greșeală. Scoate bârnă din ochiul Apple și după așchia din ochiul Samsung.