Orange – internet gratuit si beneficii de abonament in roaming

Orange ofera internet gratuit in functie de vechimea in retea, plus minute nationale si internet din abonament utilizabile in roaming.

Orange a anuntat astazi o oferta extrem de interesanta pentru clientii din intreaga tara, dar si pentru viitorii potentiali clienti. Pentru inceput, cei de la Orange anunta ca toti clientii care prelungesc/incheie, un abonament din seria Orange Me sau Orange Net, beneficiaza de internet gratuit in functie de vechimea in retea.

Mai exact, fiecare an de vechime in retea este egal cu o luna de internet gratuit la prelungirea/incheierea unuia dintre aceste doua tipuri de abonamente. Orange da exemplul unui client cu 10 ani in retea, care primeste 10 luni de internet gratuit, consumarea acestora fiind facuta la alegerea clientului si nu automat dupa semnarea contractului.

Orange – internet gratuit si beneficii de abonament in roaming

Separat, Orange a anuntat in sfarsit ca ofera beneficiile nationale ale abonamentelor inclusiv in roaming, deci ne putem bucura de ele in tara si in afara tarii. Mai exact, minutele nationale si traficul de internet din abonamentele Orange Me pot fi utilizate atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana, Islanda, Norvegia si Liechtenstein.

Aceasta a doua oferta se adreseaza atat clientilor actuali ai companiei Orange, cat si clientilor care incheie un nou abonament Orange Me pana in data de 31 mai a anului curent. Separat de aceste doua noutati majore, cei de la Orange au anuntat noi beneficii pentru Orange Home, iar despre ele puteti citi in comunicatul de presa de mai jos.

“În premieră naţională, noua ofertă Orange aduce minute și internet utilizabile naţional și în roaming și răsplătește fidelitatea clienţilor cu recompense pe măsură și beneficii noi

București, 3 aprilie 2017. Orange anunță noua ofertă naţională pentru abonați, care aduce clienţilor existenţi beneficii suplimentare, recompensând fidelitatea acestora pentru timpul petrecut în reţeaua Orange.

Astfel, clienţii care optează pentru un abonament Orange Me sau Orange Net din noua ofertă, fie că este vorba de reînnoirea unui abonament existent sau de migrarea de la cartelă preplătită la abonament, vor primi câte o lună de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în reţea.

De exemplu, un client cu o vechime de 10 ani în reţea, va primi 10 luni de internet nelimitat, de care poate să se bucure, la alegere, oricând își dorește.

Orange Home aduce abonaţilor și utilizatorilor de cartele preplătite un bonus suplimentar de 10 euro pentru fiecare an petrecut în reţeaua Orange daca aleg un abonament Home Net și Home TV. Bonusul poate fi folosit la achiziţia de telefoane sau tablete, clienţii beneficiind astfel de preţuri și mai avantajoase.

De asemenea, clienţii Orange cu două abonamente de voce sau de date mobile beneficiază de cel mai bun preţ pentru pachetele de internet prin fibră și televiziune prin cablu, începând de la 8 Euro/ lună (TVA inclus), pentru ambele servicii.

„Clienţii ne-au acordat încrederea lor și, de 20 de ani, ne inspiră să dezvoltăm pentru ei noi produse și servicii inovatoare, să fim din ce în ce mai buni. Ne dorim să le oferim încă o dată o dovadă a aprecierii pe care o avem pentru ei și de aceea beneficiile pe care le propunem în oferta din această primăvară celebrează și recompensează loialitatea faţă de serviciile Orange” a declarat Yves Martin, Chief Commercial Officer al Orange România.

Odată cu lansarea noilor variante de abonamente, în premieră în România, clienţii persoane fizice pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, traficul de internet și minutele naţionale incluse în pachetele Orange Me[1] în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2017 și este accesibilă tuturor clienţilor care aleg un abonament din ofertă curentă, pentru o perioadă de 24 de luni.

Mai multe detalii despre noua ofertă Orange pentru abonamente sunt disponibile pe www.orange.ro.”