Kami 2 este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Kami 2 este cea mai buna aplicatie a saptamanii promovata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga in urmatoarea saptamana. In clipul video de mai jos aveti prezentat gameplay-ul pe care Kami 2 ni-l ofera dupa instalare si vorbim despre un puzzle extrem de interesant pentru iPhone si iPad.

Vorbim despre peste 100 de puzzle-uri create manual de catre dezvoltatorii Kami 2 pentru a ne transporta intr-o calatorie care combina logica si ideea de a rezolva probleme. Scopul nostru in fiecare joc este de a “inunda” fiecare nivel intr-o singura culoare pentru a primi un sticker de “perfectiune” din partea dezvoltatorilor aplicatiei.

“The calming yet addictive puzzle game is back! With over 100 hand-crafted puzzles, Kami 2 takes you on a mind-twisting journey that combines logic and problem-solving. Flood each puzzle with a single color in as few moves as possible to claim a ‘Perfect’ sticker. But watch out for subtle new tricks and fiendish surprises.”

Separat de nivelurile pe care dezvoltatorii le-au creat pentru Kami 2, utilizatorii au posibilitatea de a isi crea propriul mediu in care sa se bucure de functionalitatea titlului. Pentru fiecare realizare a noastra in Kami 2 primim si “premii” din partea dezvoltatorilor, asa ca puteti avea parte de o experienta foarte interesanta.

“Craft your own KAMI designs using the Puzzle Builder. Design and share your creations, send them to your friends and challenge the world to beat your score. Daily Challenge, earn a winning streak and compare your scores to other players. Test yourself on thousands of user-generated puzzles, uploaded daily.”

Kami 2 este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore, urmand acest link.