Samsung Galaxy X si Galaxy Note 8 vor fi lansate in 2017

Samsung Galaxy X si Samsung Galaxy Note 8 sunt urmatoarele doua smartphone-uri de top pe care compania Samsung intentioneaza sa le lanseze pe pietele globale in 2017. Samsung Galaxy Note 8 stim deja ca este succesorul mult prea cunoscutului Samsung Galaxy Note 7, insa oare ce este acest Samsung Galaxy X a carui denumire o auzim pentru prima oara ?

Ei bine, Samsung Galaxy X ar fi noul smartphone pliabil pe care compania Samsung il are in proces de dezvoltare inca din cursul anului trecut, el urmand a fi lansat in T3 2017. Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa fie lansat in T4 2017, deci cei de la Samsung ar avea prioritatile destul de bine stabilite pentru a evita noi eventuale esecuri.

Samsung Galaxy X va fi un smartphone cu care compania Samsung va testa piata pentru a vedea cat de viabila este lansarea sa, unii parteneri urmand a-l testa in prealabil. In aceasta idee, lansarea din T3 2017 ar putea fi precedata de o serie de prezentari pe care cei din Coreea de Sud ar urma sa le faca pentru parteneri in ideea de a afla daca terminalul ar trebui sa fie lansat.

Exista sanse ca Samsung Galaxy X sa fie prezentat in cadrul IFA Berlin din luna septembrie, dar nimic nu este sigur, mai ales ca Samsung nu a prezentat nimic nici la Mobile World Congress 2017. Despre Samsung Galaxy Note 8 nu se cunosc foarte multe detalii, separat de faptul ca ecranul va acoperi intregul panou frontal, o posibila data de lansare nefiind prezentata.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy X si Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa ajunga pe piata anul acesta si ar putea schimba cu mult lumea smartphone-urilor.

samsung galaxy x smartphone pliabil

21 COMENTARII

  1. Happle e la ani lumina (in urma) de asa ceva. Bucurati-va de 67% screen to body ratio – echivalentul luI GS3 – 2012!

  2. adica de S8+ (84% screen to body ratio si mai lung cu doar 1,3 mm, da mm – insesizabil), alaturi de si mai marele I7+ care e cu 4,5 mm mai lat si iti rupe blugii? si e si mai greu cu 13 grame ca S8+.

  3. pt mine si iphone plus si note 7 si S8+ sunt mari…si stai calm, ca asta e doar inceputul…note 8 se anunta de 6.4″ deci mai bagi niste mm si acolo…si la anul inca niste mm…si toti acesti mm se adauga la un produs din start mare/masiv
    Cand stai jos sau te apleci sau mergi nu latimea o simti/vezi, ci lungimea..bine acuma daca vom avea telefoane si de 80-90mm latime atunci vei simti si latimea

  4. te-ai gandit ca poate la Note 8 vor ingusta si mai mult marginile superioare si inferioare? ca 1-2 mm mai este loc fara probeleme, exact cat sa incapa 6.4 inch in carcasa lui S8+, poate chiar mai bine, si incet incet Sammy ajunge la 90% screen to body ratio. fii sigur ca vor fi primii care in curand vor prezenta un panou frontal fara margini de nici un fel – 100% display. tehnologia merge inainte, dora Apple sta pe loc.

  5. frate…serios/?? mai inaltat si mai ingust?? incearca sa te cari cu o rigla dupa tine de lungime 165mm. Tu nu stii despre ce vorbesti si este clar ca nu ai folosit S8+….deci deja de ceva timp multi dintre voi nu mai folositi dispozitivul doar cu 1 mana ci cu doua…acuma ce vreti? sa folositi si 2 buzunare ca sa il carati?
    Daca tot vreti ecrane mari, cumparati domne tablete ca au tot ce va trebuie

  6. nu prea….daca vrei un device de ultima generatie DAR compact sa nu arati ridicol ca nu il poti cara…inca ai iphone 7…Deja la samsung se vorbeste despre galaxy mini de 5.5″ ?! MINI

  7. Și Samsung are S8, telefon compact, o minunăție.
    In absolut toate articolele cu S8 apari cu aceeași scuza penibila și ridicola: vaaaaai S8 plus e cât iPhone plus la mărime și are nu știu câți Inch la ecran… vaaaaaai peste nu știu câți ani o sa umblam cu televizoarele in buzunar.
    Mai slăbește-o, plictisitorule. Cum iPhone plus nu prezintă un interes pentru mâinile și buzunarele tale de la pantaloni, nu înțeleg de ce te stresezi cu S8+.

  8. S8 merge..dar inlocuieste s7 si scuza mea nu este penibila ,calm daca iti place sa fii sclavul telefonului sa arati penibil, treaba ta,nu inteleg de ce nu mergeti cu tableta ca are ecran de 10″ si nu minusculul de 6″
    Nu trebuie sa ataci daca iti place sa mergi cu telefonul in geanta ca o pisi

  9. Inteligent raspuns. Cand nu mai ai argumente o iei pe aratura. Las-o balta. Ne auzim la lansare I8 sa vedem dimensiunile copiate de pe S8. Doar ca I8 sigur va fi mai mare ca S8. Deocamdata Apple nu stie ce inseamna cuvantul compact.

  10. Ca nu intelegi treaba ta,dar apple stie definitia cuv compact inca, are ip se de 4″ si ip de 4.7″ care au dim inca ok. Mai citeste definitiile. Nu trebuie sa ataci daca iti place sa mergi cu telefonul in geanta ca o pisi

  11. Cine stie proverbul ala: “Cainele moare de drum lung, si P…L. de grija altuia”??
    PS: este un proverb, asa ca nu mi-o luati in nume de rau…