Vodafone – minute si internet nationale disponibile in roaming

Vodafone a anuntat in cursul acestei zile ca toti clientii cu abonamente sau cartele preplatite vor beneficia in roaming de toate minutele nationale si traficul de internet national din Romania. Practic, atunci cand calatoresc, clientii celor de la Vodafone se vor putea bucura in straiatate de toate beneficiile pe care le au in Romania pe partea de minute si internet national.

Anuntul vine la doar cateva ore dupa ce Orange a anuntat ceva similar, dar pentru doar o parte dintre clientii sai, restul ramanand fara aceste beneficii. Practic, prin acest anunt cei de la Vodafone isi asigura un avantaj in fata competitorilor de la Orange, iar asta pentru ca ofera beneficiile pentru mai multe tipuri de abonamente, dar si pentru cartele preplatite.

Vodafone ofera beneficiile pentru abonamentele de minim 10 euro care sunt reinnoite incepand de astazi, dar si pentru ofertele la cartela de minim 8 euro. Practic, vorbim despre praguri suficient de mici pentru a include o vasta majoritate dintre clientii Vodafone care au ocazia de a calatori in strainatate pentru a se bucura de aceste oferte.

Oferta celor de la Vodafone face parte din campania de aniversare a 20 de ani de prezenta in Romania, asa ca vor mai exista probabil alte anunturi similare anul acesta.

“Clienții Vodafone România vor putea folosi în roaming beneficiile de voce și date fără costuri suplimentare

  • Beneficiile de minute și date naționale incluse în abonamentele și extra-opțiunile la cartelele preplătite vor putea fi folosite și în roaming în Spațiul Economic European
  • Vodafone este lider global pe segmentul serviciilor de roaming 4G

București, 3 aprilie 2017 – Vodafone România, liderul serviciilor de roaming 4G, oferă în premieră clienților persoane fizice, utilizatori de abonamente și cartele preplătite, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile naționale de minute și de date și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din toate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia. Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România și este valabilă pentru clienții noi și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum și pentru cei care își activează extra-opțiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonații Vodafone România în roaming în Spațiul Economic European vor fi gratuite.

„Suntem mândri să fim din nou cu un pas înainte și să inovăm piața de telecomunicații din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toți clienții noștri persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima rețea mobilă digitală din România, devine și prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleași condiții ca în România și bucuria de a se simți exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Și cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute și de date incluse și în țările din Spațiul Economic European, Vodafone România facilitând astfel comunicarea în roaming pentru toți cei 8,7 milioane de utilizatori mobili.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming internațional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetare Ovum. Studiul arată că, în majoritatea piețelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinații, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinații oferite de ceilalți operatori.

Lista completă a țărilor în care serviciile de roaming 4G ale Vodafone România sunt active este disponibilă aici.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar oferta specială de servicii în roaming pentru clienții persoane fizice este cea mai recentă dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012).

Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.

12 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca cei care au deja abonamente nu beneficiaza de aceasta oferta. Doar cei cu cartele si cei care de azi vor incheia un nou abonament?

  2. ii obliga UE, din aceasta vara adio roaming in europa, insa vodafone si orange au zis sa impresioneze clientii, ca vai ce facem noi pentru clienti

  3. Am vorbit acum cu ei, infirma aceasta oferta pana cand nu vor publica ceva oficial.
    Eu am abonament insa am perioada contractuala expirata, la mine nu se aplica. Probabil vor sa forteze clentii sa reintregeasca perioada contractuala.
    Nu stiu daca din vara adio roaming, perioada de tranzit dureaza vreo cativa ani, in vara e prima faza, cu tarife mai mici

  4. Perioada de tranzitie a trecut sau trece incepand din iunie … dar jegurile si orange si Vodafone forteaza nota … cica avantaj client

  5. Eu am pe cartela 10 euro si am primit in roaming 2000 de orice. Testat in italia si functioneaza impecabil. Bravo lor….

  6. Eu am sunat astazi si am activat optiunea de 8 euro si oferta este valabila 2000 de ce vrei tu in europa cu mentiunea ca pt apeluri trebuie dezactivate datele mobile asa mi au spus ei

  7. la prepaid exista deja de aproximativ o saptamana Oferta 8 cu utilizare in roaming; pe cele de 10 si 12 pesemne ca le-au adaugat acum, odata cu anuntul oficial

  8. E bine ca fac asta, dar asta nu este de acum… Cel putin eu am 2 saptamani de cand sunt in Germania si folosesc in contiuare optiunea din tara ( minute, internet, tot… ) si chear ma gandesc sa folosesc in continuare cartela din tara… Bravo lor, daca au fost obligati sau nu… totusi au facut-o…