Vodafone ofera internet gratuit lunar pentru clienti

11

Vodafone a anuntat astazi lansarea unei noi promotii in baza careia clientii sai persoane fizice, sau juridice, vor beneficia pe viata de bonusuri lunare cu internet gratuit. Vorbim despre bonusuri lunare care le pot aduce clientilor Vodafone pana la 3 GB de internet gratuit pe toata durata utilizarii serviciilor contractate de catre client.

Bonusurile sunt acordate in functie de vechimea in retea si de tipurile de servicii folosite, indiferent de valoarea acestora, ele fiind acordate automat de catre operator. Acordarea acestor bonusuri nu este conditionata de achizitionarea vreunui serviciu nou, sau de reinnoirea unui contract existent, deci clientii se bucura de ele fara prea multe batai de cap.

Bonusurile oferite de catre cei de la Vodafone sunt similare cu cele oferite de catre Orange, adica vechimea in retea aducand un anumit trafic de internet pentru client. Spre deosebire de ce ofera Orange, cei de la Vodafone acorda trafic suplimentar in functie de serviciul detinut de catre client, deci vorbim despre ceva in plus fata de Orange.

Mai multe detalii despre oferta aveti in comunicatul de presa de mai jos.

“Bonusuri lunare pe viață de până la 3 GB pentru clienții Vodafone România

  • Clienții persoane fizice și juridice care folosesc date mobile vor beneficia de bonusuri lunare pe viață de până la 3 GB
  • Inițiativa face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani

București, 4 aprilie 2017 – Vodafone România oferă clienților săi care utilizează date mobile bonusuri lunare de până la 3 GB pe toată durata utilizării serviciilor, în funcție de vechimea în rețea și de tipurile de servicii folosite, indiferent de valoarea acestora. Bonusurile sunt activate automat și nu sunt condiționate de achiziționarea unui nou serviciu sau de reînnoirea unui contract existent. Acestea sunt flexibile și cresc odată cu vechimea în rețea a utilizatorului, ajungând până la 3 GB de date lunar. Oferta marchează o premieră pe piața de servicii de telecomunicații și face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România.

Pentru abonații persoane fizice și companii, bonusurile vor fi valabile începând cu următoarea perioadă de facturare. Pentru clienții care utilizează cartele preplătite, bonusul va fi activat în cursul lunii curente.

De exemplu, un utilizator Vodafone România cu abonament RED și cu o vechime în rețea de 10 ani va primi un bonus lunar de 1 GB pentru toată durata de utilizare a serviciilor. Clienții persoane fizice care au abonamente vor primi anual și un bonus de 1 GB de date mobile în luna în care își sărbătoresc ziua de naștere. Detalii despre bonusuri sunt disponibile pe www.vodafone.ro, la secțiunile „Program de loialitate”.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar oferta de bonusuri de date mobile lunare este cea mai recentă dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.”