Samsung Galaxy S8 si un test extrem de rezistenta

Samsung Galaxy S8 Plus este supus astazi unui test extrem de rezistenta care are menirea de a ne arata cat de bine suporta ecranul si carcasa eventualele accidente mai putin obisnuite. Pentru inceput, carcasa Samsung Galaxy S8 Plus este atacata cu un cutit ascutit, acesta reusind dupa foarte multe lovituri sa genereze o crapatura destul de artistica in mijlocul terminalului.

Totusi, trebuie sa recunosc faptul ca am ramas impresionat de numarul de lovituri care au fost necesare pentru a crapa carcasa Samsung Galaxy S8 Plus in acest test. M-as fi asteptat ca sticla carcasei Samsung Galaxy S8 Plus sa se crape mult mai rapid avand in vedere loviturile puternice aplicate asupra carcasei, insa iata ca Samsung uimeste cu rezistenta noului sau smartphone.

Trecand la ecran, ciocanul folosit pentru a-l distruge a necesitat foarte multe lovituri asupra Samsung Galaxy S8 Plus pentru a-l putea crapa aproape de mijlocul dispozitivului. Aici rezistenta ecranului Samsung Galaxy S8 Plus este si mai impresionanta, el fiind cel mai probabil protejat de Gorilla Glass 5, care ne arata ca este extrem de rezistenta la impactul aplicat cu o forta foarte mare.

Putine smartphone-uri rezista la o tortura de acest gen, insa Samsung Galaxy S8 Plus uimeste din plin cu rezistenta pe care o arata atat pentru carcasa, cat si pentru ecran. Deocamdata nu avem un test facut pentru a compara in acelasi mod rezistenta Samsung Galaxy S8 Plus si cea a iPhone 7, dar probabil vom avea si asa ceva in viitorul nu foarte indepartat.

Voi ce parere aveti despre rezistenta Samsung Galaxy S8 ?