Ov2 – o noua tema colorata pentru iPhone si iPad

Ov2, sau Omega versiunea a 2-a, este o tema disponibila de zilele trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea aducand schimbari foarte interesante pentru produsele Apple. Mai exact, Ov2 vine cu foarte multe schimbari pentru iconitele aplicatiilor pe care le avem instalate in terminale, nu mai putin de 180 de iconite noi fiind create de catre dezvoltatorii temei.

Separat, tema Ov2 vine si cu modificari pentru interfata de utilizator a iPhone sau iPad, pentru status bar, pentru interfata unora dintre aplicatiile native, dar si pentru unele terte. In continuare exista efecte speciale pentru unele dintre meniuri, 4 wallpaper-uri pe care le putem aplica in ideea de a-i potenta efectele, plus multe alte schimbari foarte interesante ce ne sunt oferite.

“Ov2 is the sequel version of Omega in other words (Omega 2). Compatible with (iPhone, iPad, iPodTouch-iOS9-10.2). The theme contains a beautiful color palette that make your springboard pop up. With the theme you get the following: 180 Icons, Alt Icons, Status Bar Colors, UI theme, 2 Anamone Effects, 4 Wallpaper inside the extra folder and or in Modmyi tread. And more icons coming by request!”

Tema Ov2 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

OV2