Iata cum inregistrezi pe oricine cu iPhone fara sa stie

discreetVoiceMemos este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone, el oferindu-ne posibilitatea de a inregistra orice persoana fara ca ea sa isi dea seama. discreetVoiceMemos modifica aplicatia Voice Memos din iOS, cea care permite inregistrarea de mesaje vocale, astfel incat ea sa inregistreze tot ce se intampla in jurul nostru fara ca vreo alta persoana sa stie acest lucru.

discreetVoiceMemos isi indeplineste functionalitatea prin ascunderea alertei rosii afisate in status bar de fiecare data cand inregistram cu Voice Memos si aplicatia este inchisa in fundal. Mai mult decat atat, discreetVoiceMemos ascunde si elementele de interfata din LockScreen cand inregistram cu terminalul blocat, astfel ca persoana inregistrata poate sa ne si tina terminalul in mana si nu va sti ca este inregistrata daca nu deschide aplicatia Voice Memos.

“Compatible (tested) with iOS 8, 9 and 10. discreetVoiceMemos gives you the way to Make in one shot Discreet and Secretive the VoiceMemos App just disabling some Intrusive Features like: The View of the Waveform in the LockScreen! The View of the Red StatusBar and the Start Sound when Recording!”

discreetVoiceMemos este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

iphone inregistrare mesaje vocale