Clips – iata cat de populara este aplicatia Apple

Clips este o aplicatie lansata saptamana trecuta de catre compania Apple, ea permitandu-le utilizatorilor din lumea intreaga sa editeze clipuri video sau poze folosindu-se de filtre si alte tool-uri foarte interesante. Apple a prezentat aplicatia Clips ca fiind ideala pentru cei care fac multe poze si clipuri video pe care le partajeaza pe retelele de socializare, ea permitand imbunatatirea lor cu ceea ce pune Apple la dispozitie.

Acum daca erati curiosi sa aflati cat de populara s-a dovedit a fi aplicatia in AppStore, ei bine se pare ca ea a inregistrat 1 milion de descarcari in primele zile de disponibilitate, insa doar in SUA. Informatiile sunt furnizate de catre companii specializate pe analizarea AppStore si a aplicatiilor instalate pe iPhone, iPad si iPod Touch prin intermediul magazinului celor de la Apple.

Numarul de descarcari al aplicatiei Clips a fost totusi prea mic pentru ca ea sa intre in top 20 cele mai populare aplicatii ale AppStore, ea ajungand cel mai sus abia pe locul 28. Asta sugereaza faptul ca lumea nu este prea interesata de aplicatia Clips a celor de la Apple, altfel ea ar fi fost pe prima pozitie in toate AppStore-urile de pe planeta, dar oamenii isi doresc altceva de la americani.

Chiar daca analiza reprezinta doar SUA, magazinul de aplicatii de acolo insumeaza un sfert dintre toate descarcarile globale, asa ca probabil in toata lumea aplicatia a inregistrat pana in 2 milioane de descarcari. In momentul de fata aplicatia Clips a disparur dintre primele 50 cele mai populare aplicatii ale AppStore si e putin probabil sa revina acolo prea curand.

“The day after its debut on Thursday, the app climbed to No. 28 in the App Store, its highest rank so far, per App Annie’s data. To put that in perspective, Apple’s Music Memos app – a fairly niche app aimed at musicians – reached No. 29 that day. Music Memos, we should note, no longer registers on the Top Overall Charts, as App Annie doesn’t track rankings below No. 1750. But according to data from two firms, Sensor Tower and App Annie, Clips already beat Music Memos in terms of downloads, if not rankings.”

clips iphone popularitate ios