Samsung Galaxy S8 vine fara cea mai asteptata functie

Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung fara cea mai asteptata functie de catre clienti, adica noul asistent Bixby.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat pe data de 21 aprilie in foarte multe piete de pe planeta, insa conform companiei Samsung, el urmeaza sa ajunga la utilizatori fara una dintre cele mai asteptate functii. Mai exact, functia Bixby care va permite controlarea Samsung Galaxy S8 folosind comenzi vocale nu va fi disponibila pentru chiar toata lumea chiar din momentul lansarii produsului.

Conform celor de la Samsung, in momentul lansarii Samsung Galaxy S8 utilizatorii se vor putea bucura de functia Hello Bixby, dar si de functii car le permit sa faca reminder-uri, sa analizeze poze sau sa afiseze notificari. Separat de aceste functii ale Bixby, utilizatorii nu se vor putea bucura prea curand de toate functiile asistentului personal promovat atat de pompos pentru Samsung Galaxy S8.

In momentul de fata, Hello Bixby este disponibil pentru Samsung Galaxy S8, acesta afisand diverse informatii interesante pentru utilizatori intr-un meniu special. De la stiri globale si pana la recomandari pentru clipuri video, prognoza meteo, sau reminder-uri, utilizatorii pot vedea intr-o singura interfata a Hello Bixby informatii relevante cu privire la ziua lor prin intermediul Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 vine fara cea mai asteptata functie

Versiunea finala a Hello Bixby urmeaza sa fie similara cu cea de acum in momentul in care Samsung Galaxy S8, deci functia pentru controlarea comenzilor vocale va fi cel mai probabil inexistenta. Chiar si in formula de acum, Hello Bixby are o interfata mult mai interesanta decat Siri, iar pe Samsung Galaxy S8 utilizatorii pot vedea informatiile relevante intr-un format mult mai usor de urmarit.

De ce nu este disponibila si functia pentru comenzi vocale a Bixby din Samsung Galaxy S8 deocamdata nu stie nimeni, insa se speculeaza ca ea nu ar fi deocamdata 100% pregatita. Exista posibilitatea ca Samsung sa mai aiba nevoie de cateva saptamani pentru a finaliza aceasta functie pentru Samsung Galaxy S8, astfel incat in momentul lansarii utilizatorii sa fie recunoscuti complet de smartphone.

Samsung Galaxy S8 este extrem de popular in momentul de fata, asa ca foarte multa lume asteapta sa poata folosi si Bixby pentru a controla terminalul in viata zilnica. Cei de la Samsung vor avea cu siguranta grija ca noii clienti ai Samsung Galaxy S8 sa poata folosi Bixby la adevarata lui valoare, asa ca va fi interesant de vazut care vor fi primele impresii.

Samsung Galaxy S8 Bixby comenzi vocale