Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 vine fara cea mai asteptata functie

Samsung Galaxy S8 vine fara cea mai asteptata functie

Samsung Galaxy S8 va fi lansat de catre compania Samsung fara cea mai asteptata functie de catre clienti, adica noul asistent Bixby.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat pe data de 21 aprilie in foarte multe piete de pe planeta, insa conform companiei Samsung, el urmeaza sa ajunga la utilizatori fara una dintre cele mai asteptate functii. Mai exact, functia Bixby care va permite controlarea Samsung Galaxy S8 folosind comenzi vocale nu va fi disponibila pentru chiar toata lumea chiar din momentul lansarii produsului.

Conform celor de la Samsung, in momentul lansarii Samsung Galaxy S8 utilizatorii se vor putea bucura de functia Hello Bixby, dar si de functii car le permit sa faca reminder-uri, sa analizeze poze sau sa afiseze notificari. Separat de aceste functii ale Bixby, utilizatorii nu se vor putea bucura prea curand de toate functiile asistentului personal promovat atat de pompos pentru Samsung Galaxy S8.

In momentul de fata, Hello Bixby este disponibil pentru Samsung Galaxy S8, acesta afisand diverse informatii interesante pentru utilizatori intr-un meniu special. De la stiri globale si pana la recomandari pentru clipuri video, prognoza meteo, sau reminder-uri, utilizatorii pot vedea intr-o singura interfata a Hello Bixby informatii relevante cu privire la ziua lor prin intermediul Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 vine fara cea mai asteptata functie

Versiunea finala a Hello Bixby urmeaza sa fie similara cu cea de acum in momentul in care Samsung Galaxy S8, deci functia pentru controlarea comenzilor vocale va fi cel mai probabil inexistenta. Chiar si in formula de acum, Hello Bixby are o interfata mult mai interesanta decat Siri, iar pe Samsung Galaxy S8 utilizatorii pot vedea informatiile relevante intr-un format mult mai usor de urmarit.

De ce nu este disponibila si functia pentru comenzi vocale a Bixby din Samsung Galaxy S8 deocamdata nu stie nimeni, insa se speculeaza ca ea nu ar fi deocamdata 100% pregatita. Exista posibilitatea ca Samsung sa mai aiba nevoie de cateva saptamani pentru a finaliza aceasta functie pentru Samsung Galaxy S8, astfel incat in momentul lansarii utilizatorii sa fie recunoscuti complet de smartphone.

Samsung Galaxy S8 este extrem de popular in momentul de fata, asa ca foarte multa lume asteapta sa poata folosi si Bixby pentru a controla terminalul in viata zilnica. Cei de la Samsung vor avea cu siguranta grija ca noii clienti ai Samsung Galaxy S8 sa poata folosi Bixby la adevarata lui valoare, asa ca va fi interesant de vazut care vor fi primele impresii.

Samsung Galaxy S8 Bixby comenzi vocale

 • Mr. Tambourine Man

  Obișnuitele exagerări. Nimic special

 • MariusMuntean

  care e faza Zaone cu Bixby doar in USA cum ziceau ei? Fac cum facea Microsoon cu Cortana, de trebuia sa muti telefonul pe USA si language EN-US ca sa mearga?

 • Srb Srb

  Fara dar cu butonul fizic in lateral?? Ce mizerie

 • marcel

  Pai il pui sa pornesti browseru … daca nu iti place asistentul ….

 • Srb Srb

  Pt asta am butonul special de internet

 • marcel

  Vb de iconita de pe ecran ?

 • Srb Srb

  yep

 • marcel

  Si tastele de volume le ai in meniu … insa ce fain dai vol mai tare mai incet cu buton dedicat

 • Srb Srb

  pai volumul il poti folosi in timp ce vorbesti sau ecranul este stins…sa deschizi internetul cu ecranul inchis din buton fizic nu prea. Deci ai ecranul aprins si practic la ce spui ai 2 variante pt internet buton fizic sau in display…deci nu

 • marcel

  Tu esti utilizator de iphone .. ai tot ecranul plin de iconite …. la android e alta poveste … noi prima pagina o lasam cat mai simpla si cu acel buton te mai scapa de o icoana de pe ecranul principal

 • Srb Srb

  pai si la iphone daca as putea sa sterg toate iconitele din pagina principala, jos tot ai 3-4 iconite pt ce folosesti cel mai des, gen telefon mail safari etc si asa este si la S8 by default ai 5 iconite in partea inferioara a ecranului

 • Srb Srb

  daca ar fi asa dupa tine ca pt orice folosesti des avem nevoie de buton fizic, pai eu as vrea si pt mail si pt telefon si pt safari..deja revenim in anii 90

 • Deejay

  Ca de parca modul portret l-am avut pe iPhone 7 Plus inca de la inceput..

 • Florin Gabriel Haja

  Da, dar l-au adus într-o luna, două… Samsung poate nici nu va aduce Bixby la noi vreodată