iPhone 8 – schita care arata noul design

iPhone 8 si noul design apar intr-o schita ce pare sa fi fost furata dintr-o fabrica Foxconn, ea aratand o serie de schimbari pe care nimeni nu le vrea.

iPhone 8 este prezentat astazi de o noua schita care pare sa fi fost preluata direct din fabrica unui partener Apple, terminalul parand sa fie in stadiul EVT de testare in momentul de fata. Puteti vedea mai jos aceasta schita iPhone 8, ea aratandu-ne ca viitorul produs Apple ar putea avea un design extrem de ciudat, chiar urat in comparatie cu ceea ce a lansat compania americana in trecut pe piata.

Schita iPhone 8 pare sa fi fost preluata dintr-o fabrica Foxconn si pare sa fie reala, ea aratandu-ne un terminal al carui ecran OLED acopera aproape intregul panou frontal. Camera frontala are o dimensiune mare si este pozitionata in dreapta difuzorului, nu in stanga ca pana acum, dar daca iPhone 8 va avea o camera 3D, atunci este normal ca ea sa fie mai mare decat cele anterioare.

In carcasa schita iPhone 8 ne arata implementarea unei camere duale pozitionata pe orizontala si nu pe verticala, precum la iPhone 7, cititorul de amprente fiind plasat sub logo. Acest design este urat si departe de ceea ce a creat Apple pana acum, insa din moment ce exista o schita a unui iPhone 8 care arata asa, este clar ca Apple il ia in considerare pentru o posibila lansare.

iPhone 8 – schita care arata noul design

De la design trecem la dimensiunile probabile ale iPhone 8, prototipul aflat in stadiul EVT 03 avand o lungime de 149.5mm, o latime de 72.4mm si o grosime de 8.6mm. In comparatie cu iPhone 7, acest iPhone 8 este cu 10mm mai inalt, cu 5 mm mai lat si cu 1.5mm mai gros, deci departe de ceea ce ofera compania Apple in momentul de fata in smartphone-ul vandut la nivel global.

Practic, aceasta schita iPhone 8 ne arata schimbari foarte diferite fata de ceea ce au spus atat de multe zvonuri si exista o explicatie foarte logica pentru asta. Mai exact, marcajul EVT 03 indica faptul ca aceasta schita iPhone 8 ar fi pentru un model ce se afla inca in stadiul incipient de certificare, dar care ar fi unul de rezerva si nu cel principal pe care compania Apple l-ar avea in vedere.

Ni s-a spus ca daca Apple nu reuseste sa implementeze un Touch ID sub ecranul iPhone 8, va alege sa monteze cititorul de amprente in carcasa, iar aceasta schita pare sa confirme ideea. Nu este exclus ca versiunea finala a iPhone 8 sa fie lansata in acest fel pe piata, insa totul depinde de modul in care cei de la Apple vor reusi sa isi indeplineasca planurile privind dezvoltarea.

iphone 8 schita design