Producatorul nominalizat pentru un premiu Grammy facand muzica pe iPhone

Steve Lacey este un producator de muzica din SUA care a uimit recent lumea intreaga cu faptul ca fost nominalizat la un premiu Grammy cu muzica produsa folosind un simplu iPhone. Spre uimirea lumii intregi, Steve Lacey s-a folosit de un iPhone, aplicatia Garageband si cateva instrumente muzicale pentru a crea o piesa ce a fost nominalizata recent pentru un premiu Grammy in SUA.

Mai mult decat atat, muzica sa este atat de buna, incat cunoscutul Kendrick Lamar a colaborat cu el pentru o parte dintre muzica lansata impreuna cu albumul DAMN. Steve Lacey a fost nominalizat pentru muzica R & B creata folosind terminalul iPhone si aplicatia GarageBand a celor de la Apple, ea fiind utilizata de catre o varietate de muzicieni din lumea intreaga multumita functiilor sale.

Intr-un interviu foarte complex, Steve Lacey vorbeste despre faptul ca aplicatia GarageBand pentru iPhone ii ofera libertatea de a crea muzica oriunde si oricand doreste. Libraria de instrumente a GarageBand este deasemenea de foarte mare jautor pentru Steve Lacey, el folosindu-se de ea pentru a utiliza inspiratia de moment si a crea cea mai buna muzica pentru el, sau colaboratorii sai.

Puteti citi aici interviul intreg cu Steve Lacey pentru a va face o idee in legatura cu munca enorma depusa de catre el pentru a avea realizari atat de importante si probabil va veti lamuri de ce merita macar nominalizat pentru un Grammy.

producator muzica grammy