Prima Pagina iPhone Producatorul nominalizat pentru un premiu Grammy facand muzica pe iPhone

Producatorul nominalizat pentru un premiu Grammy facand muzica pe iPhone

Steve Lacey este un producator de muzica din SUA care a uimit recent lumea intreaga cu faptul ca fost nominalizat la un premiu Grammy cu muzica produsa folosind un simplu iPhone. Spre uimirea lumii intregi, Steve Lacey s-a folosit de un iPhone, aplicatia Garageband si cateva instrumente muzicale pentru a crea o piesa ce a fost nominalizata recent pentru un premiu Grammy in SUA.

Mai mult decat atat, muzica sa este atat de buna, incat cunoscutul Kendrick Lamar a colaborat cu el pentru o parte dintre muzica lansata impreuna cu albumul DAMN. Steve Lacey a fost nominalizat pentru muzica R & B creata folosind terminalul iPhone si aplicatia GarageBand a celor de la Apple, ea fiind utilizata de catre o varietate de muzicieni din lumea intreaga multumita functiilor sale.

Intr-un interviu foarte complex, Steve Lacey vorbeste despre faptul ca aplicatia GarageBand pentru iPhone ii ofera libertatea de a crea muzica oriunde si oricand doreste. Libraria de instrumente a GarageBand este deasemenea de foarte mare jautor pentru Steve Lacey, el folosindu-se de ea pentru a utiliza inspiratia de moment si a crea cea mai buna muzica pentru el, sau colaboratorii sai.

Puteti citi aici interviul intreg cu Steve Lacey pentru a va face o idee in legatura cu munca enorma depusa de catre el pentru a avea realizari atat de importante si probabil va veti lamuri de ce merita macar nominalizat pentru un Grammy.

producator muzica grammy