Prima Pagina Facebook Facebook pentru iPhone si iPad a fost actualizata

Facebook pentru iPhone si iPad a fost actualizata

Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

Desi in lista de schimbari pe care Facebook a publicat-o pentru aplicatie nu se mentioneaza vreo schimbare importanta, Facebook a implementat cel mai probabil noua functie stories. V-am spus ieri ca Facebook a anuntat lansarea globala a functiei stories pentru aplicatia dedicata iOS, iar acum o vom avea disponibila si in Romania dupa instalarea actualizarii.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE REGULARLY. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP. SUPPORT FOR 3D TOUCH PEEK AND POP INTERACTION WITH PHOTOS, PROFILES AND LINKS.

Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

facebook actualizare iphone ipad

 • cessar

  Știe careva de ce nu se poate schimba limba la aplicația Facebook pe iPhone?

 • Trebuie sa schimbi limba la intregul iPhone.

 • Alexandru07

  De ce mereu spui acelasi lucru cand vine vorba despre actualizari. La mine pe IPhone am de 3 saptamani functia stories. Acelasi lucru si pe messenger.

 • iFallenArch

  Stories e de aproape o luna in România. Ar trebui sa modifici contentul știrii !

 • boby67

  A instalat cineva update-ul asta? Au readus chat list-ul?

 • kilowatt

  Din păcate nu ☹️

 • corco

  Tot mai naspa se face cu actualizarile astea, nu vad rostul de ce am posibilitatea sa activez facebook messenger din doua locuri, in coltul sus dreapta si in bara de jos, plus ca mai ai posibilitatea sa deschizi aplicatia propriu zisa.