Prima Pagina Apple TV Apple TV 4 va avea o serie de functii interesante in tvOS...

Apple TV 4 va avea o serie de functii interesante in tvOS 11

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

tvOS 11 urmeaza sa fie prezentat la inceputul lunii iunie de catre compania Apple impreuna cu o serie de functii noi pentru Apple TV 4 si utilizatorii din lumea intreaga. Conform unor informatii aparute in cursul zilelor trecute, tvOS 11 urmeaza sa aduca posibilitatea de a vedea clipuri video Picture-in-Picture pe Apple TV 4, dar si suport pentru multiple conturi de utilizator.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum ar putea arata noua interfata a tvOS 11 pentru Apple TV 4, ea urmand a permite logarea cu multiple Apple ID-uri de catre utilizatori. Ideea celor de la Apple este de a le oferi mai multor oameni dintr-o casa posibilitatea de a avea o experienta personalizata de a utiliza Apple TV 4 cu recomandari speciale pentru fiecare si o aranjare separata a aplicatiilor.

Trecerea de la un cont de utilizator la altul ar urma sa se poata face extrem de usor, ca si cum s-ar schimba un simplu canal, compania Apple oferind ceva similar pe iPad inca din iOS 9.3, dar numai pentru mediul educational. Separat de acestea, tvOS 11 pentru Apple TV 4 urmeaza sa includa si un modul Picture-in-Picture care va permite afisarea de continut video peste interfata aplicatiilor.

Apple are deja o functie similara in iPad, permitand afisarea unui clip YouTube dintr-o aplicatie peste interfata altei aplicatii din iPad, folosind modul Picture-in-Picture. Pe Apple TV 4 functia Picture-in-Picture ar fi cu mult mai utila deoarece clientii ar vedea continutul pe ecrane mult mai mari decat cele ale iPhone sau iPad, asa ca ar avea parte de o experienta de folosire mult mai buna.

Toate aceste noutati pentru tvOS 11 si Apple TV 4 urmeaza sa fie prezentate de catre compania Apple in cadrul WWDC 2017 ce va avea loc la inceputul lunii iunie in San Francisco.

Apple TV 4 picture-in-picture

Apple tv 4 conturi utilizator

emag black friday lista reduceri
 • Srb Srb

  Bun bun, sa ai display asa mare fara PIP e trist

 • roastedwookie

  faza cu multiple logins e utila

 • Emy

  Atita timp cit nu are un browser ceva , macar Safari pt mine e cam inutil , nu vreau sa folosesc doar mirroring

 • Nicos

  Daca nu mai poti folosi Beamer degeaba