Apple TV 4 va avea o serie de functii interesante in tvOS 11

tvOS 11 urmeaza sa fie prezentat la inceputul lunii iunie de catre compania Apple impreuna cu o serie de functii noi pentru Apple TV 4 si utilizatorii din lumea intreaga. Conform unor informatii aparute in cursul zilelor trecute, tvOS 11 urmeaza sa aduca posibilitatea de a vedea clipuri video Picture-in-Picture pe Apple TV 4, dar si suport pentru multiple conturi de utilizator.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum ar putea arata noua interfata a tvOS 11 pentru Apple TV 4, ea urmand a permite logarea cu multiple Apple ID-uri de catre utilizatori. Ideea celor de la Apple este de a le oferi mai multor oameni dintr-o casa posibilitatea de a avea o experienta personalizata de a utiliza Apple TV 4 cu recomandari speciale pentru fiecare si o aranjare separata a aplicatiilor.

Trecerea de la un cont de utilizator la altul ar urma sa se poata face extrem de usor, ca si cum s-ar schimba un simplu canal, compania Apple oferind ceva similar pe iPad inca din iOS 9.3, dar numai pentru mediul educational. Separat de acestea, tvOS 11 pentru Apple TV 4 urmeaza sa includa si un modul Picture-in-Picture care va permite afisarea de continut video peste interfata aplicatiilor.

Apple are deja o functie similara in iPad, permitand afisarea unui clip YouTube dintr-o aplicatie peste interfata altei aplicatii din iPad, folosind modul Picture-in-Picture. Pe Apple TV 4 functia Picture-in-Picture ar fi cu mult mai utila deoarece clientii ar vedea continutul pe ecrane mult mai mari decat cele ale iPhone sau iPad, asa ca ar avea parte de o experienta de folosire mult mai buna.

Toate aceste noutati pentru tvOS 11 si Apple TV 4 urmeaza sa fie prezentate de catre compania Apple in cadrul WWDC 2017 ce va avea loc la inceputul lunii iunie in San Francisco.

Apple TV 4 picture-in-picture

Apple tv 4 conturi utilizator