Samsung Galaxy S8 – problema ecranelor negata

Samsung Galaxy S8 are o problema cu unele ecrane ale terminalelor care afiseaza o usoara tenta rosie in locul culorii normale pe care ar trebui sa o afiseze. Unii dintre primii coreeni care au primit terminale Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus de la Samsung si partenerii sai au raportat aceasta problema, insa raspunsul companiei coreene a fost sec.

Cei de la Samsung nu considera ca aceasta problema a ecranelor Samsung Galaxy S8 este un defect de fabricatie, sspunand ca ea poate fi rezolvata rapid prin software. Conform celor de la Samsung, simpla folosire a meniului pentru optimizarea culorilor ecranului Samsung Galaxy S8 ar trebui sa rezolve problema, dar asta nu se intampla.

Unii dintre clientii care au folosit aceasta optiune din Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sustin ca absolut nimic nu s-a schimbat, astfel ca singura solutie ramane vizitarea unui service autorizat. Desi problema ecranelor Samsung Galaxy S8 nu este la fel de grava precum cea a terminalelor Samsung Galaxy Note 7, se pare ca Samsung nu scapa totusi de scandaluri.

Samsung Galaxy S8 – problema ecranelor negata

Desi ieri unii experti au spus ca problema ecranelor Samsung Galaxy S8 ar fi una simpla de rezolvat de catre Samsung, astazi altii vin si ofera o explicatie complet diferita. Mai exact, unii experti sustin ca problemele ecranelor Samsung Galaxy S8 ar avea de fapt la baza posibile chip-uri defecte folosite de catre compania coreeana pentru controlarea ecranelor.

Altii merg mai departe si spun ca forma ecranelor Samsung Galaxy S8 ar fi de fapt marea problema si ca acestea ar fi devenit instabile in timpul folosirii, asa ca aceasta tenta rosiatica este afisata. Desi problema ecranelor Samsung Galaxy S8 pare sa fie una serioasa pentru clienti, partea buna este ca un numar mic de persoane sunt afectate de catre ea.

“Samsung Electronics said on April 19 that the controversial red-tinted display on some of its brand-new Galaxy S8 smartphone cannot be considered a defect. Samsung has said users experiencing the glitch can easily fix it by going into the color optimization setting for the display.”

In aceasta idee, daca in saptamanile urmatoare nu vor exista multe persoane care sa se planga din cauza problemelor cu ecranele Samsung Galaxy S8, atunci probabil problema este nesemnificativa. Totusi, ramane de vazut ce se va intampla in final si daca Samsung Galaxy S8 va avea parte de o lansare linistita.

Samsung Galaxy S8 ecran rosu