iPhone 8 – prima imagine cu schita a carcasei

iPhone 8 are parte de o noua dezvaluire astazi, o presupusa schita a carcasei sale prezentand schimbarile pe care nimeni nu le vrea.

iPhone 8, sau mai bine zis schita carcasei noului smartphone este adusa astazi in atentia noastra prin imaginea de mai jos, care ne este oferita de catre o sursa cu mare credibilitate. Vorbim despre schita carcasei unuia dintre prototipurile iPhone 8 pe care compania Apple le-ar avea in momentul de fata in testare pentru validare in vederea initierii productiei.

Scihita ne arata faptul ca iPhone 8 urmeaza sa aiba o lungime de 149.5mm si o latime de 72.4mm, dispozitivul fiind mai lung si mai lat decat iPhone 7. Grosimea iPhone 8 nu este prezentata in schita acestei carcase, insa un alt zvon ne spunea ca ea va fi cu 1mm mai mare decat cea a iPhone 7, asa ca ramane de vazut ce se va alege in final de design.

Intre timp vedem totusi ca aceasta imagine cu schita carcasei iPhone 8 confirma alte zvonuri care sugerau faptul ca Touch ID isi va gasi un loc in carcasa. Puteti vedea ca acest prototip al iPhone 8 are cititorul de amprente al Touch ID integrat sub logo-ul Apple, deci scanarea amprentei se va face prin cautarea lui in carcasa, in locul folosirii unui buton Home.

iPhone 8 – prima imagine cu schita a carcasei

In schita presupusa a fi pentru iPhone 8 putem vedea deasemenea ca noua camera duala va fi amplasata vertical in carcasa smartphone-ului, in loc de pozitionarea orizontala din iPhone 7 Plus. Se speculeaza ca iPhone 8 ar urma sa contina functii pentru realitate virtuala si ca de aceea avem o camera duala verticala, dar deocamdata nu exista informatii 100% clare.

Partea interesanta a acestei schite este ca ea prezinta un iPhone 8 care are o carcasa ce pare a fi din aluminiu si nu din sticla, deci am putea vorbim despre un iPhone 7S Plus. Dimensiunile se potrivesc cu cele ale unui iPhone 7S Plus si nu cu cele zvonite a fi pentru iPhone 8, asa ca exista posibilitatea ca dispozitivul in cauza sa nu fie cel pe care il cred multi.

Pe de alta parte, nu ar fi exclus ca Apple sa aiba de fapt alte schimbari pregatite pentru iPhone 8 decat isi imagineaza multa lume si unele zvonuri de pana acum sa fie false. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta schita care prezinta presupusa carcasa a iPhone 8 si despre faptul ca de fapt ar fi un iPhone 7S in imagini ?

iphone 8 schita carcasa