Samsung Galaxy S8 si functia ascunsa a camerei

Samsung Galaxy S8 are un stabilizator optic de imagine integrat in camera frontala, dar Samsung a decis sa nu il activeze.

Samsung Galaxy S8 este un smartphone surprinzator din multe puncte de vedere, insa el are si un secret pe care cei de la Samsung nu s-au grabit sa il dezvaluie. El are legatura cu noua camera frontala a Samsung Galaxy S8, aceasta fiind imbunatatita fata de cea integrata in modelul anterior, insa contine si o functie ascunsa pe care Samsung nu a promovat-o.

Mai exact, camera frontala a Samsung Galaxy S8 are un stabilizator optic de imagine integrat, insa el nu este activat de catre compania Samsung pentru irnegistrarea pozelor. De ce ar fi inclus Samsung Galaxy S8 un stabilizator optic de imagine pentru camera frontala fara sa il activeze este foarte greu de spus, insa el a fost descoperit la dezasamblarea dispozitivului.

Samsung Galaxy S8 ar fi fost, probabil, primul smartphone cu stabilizator optic de imagine pentru camera frontala, dar asta doar daca Samsung l-ar fi activat. Din moment ce camera frontala a Samsung Galaxy S8 are un stabilizator optic de imagine inclus, este clar ca el a fost testat de catre compania Samsung, dar e greu de spus de ce nu a si fost implementat.

Samsung Galaxy S8 si functia ascunsa a camerei

Samsung Galaxy S8 face poze foarte bune cu camera sa principala, insa cea frontala nu inregistreaza chiar totdeauna cele mai reusite imagini, in comparatie cu cele ale altor smartphone-uri. Daca ar fi avut un stabilizator optic de imagine, camera frontala a Samsung Galaxy S8 ar fi inregistrat poze mult mai bune cand utilizatorul se afla in miscare si multa lume s-ar fi bucurat de ea.

Chiar daca stabilizatorul optic de imagine al camerei frontale din Samsung Galaxy S8 nu este activat acum, Samsung l-ar putea activa printr-o actualizare software. Din moment ce aceasta componenta exista in camera, este clar ca activarea sa in Samsung Galaxy S8 va fi posibila in viitor, dar ramane de vazut doar daca Samsung o va face.

In cazul in care Samsung nu va dori sa activeze stabilizatorul optic de imagine din camera frontala Samsung Galaxy S8, atunci probabil altii o vor face. Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceasta decizie a Samsung Galaxy S8 ?

Samsung Galaxy S8 camera frontala