iPhone 8 – lansare amanata din cauza Samsung

iPhone 8 va fi lansat mai tarziu deoarece Samsung si alti parteneri ai Apple au probleme mari cu fabricarea noilor componente.

iPhone 8 pare sa aiba parte de o lansare mult mai tarzie decat si-ar dori compania Apple, iar la baza acestei probleme ar putea sta chiar competitorii de la Samsung. Conform unor informatii aparute astazi, cei de la Samsung nu ar fi capabili sa produca ecranele OLED ale iPhone 8 in cantitati suficient de mari la standardele impuse de catre compania Apple.

Se pare ca productia ecranelor OLED pentru iPhone 8 ar putea fi amanata cu pana la 2 luni de catre cei de la Samsung doar pentru a putea produce componenta la scara industriala. Vorbim despre o amanare care va costa compania Apple miliarde peste miliarde de dolari daca iPhone 8 nu va fi lansat suficient de repede pentru sarbatorile de iarna.

Samsung trebuia sa inceapa productia de ecrane OLED pentru iPhone 8 in luna mai, insa se pare ca ea va fi amanata pana in luna iulie de catre coreeni. Desi nu se stie cat de complexe sunt cerintele companiei Apple cu privire la ecranul OLED al iPhone 8, cei de la Samsung au nevoie de mai mult timp pentru a produce aceasta componenta dedicata viitorului smartphone.

iPhone 8 – lansare amanata din cauza Samsung

Separat, se pare ca si sistemul de incarcare wireless are probleme de supraincalzire in iPhone 8, iar partenerii companiei Apple incearca sa rezolve rapid problemele. Separat, alte componente ale iPhone 8 sunt dificil de produs, iar partenerii companiei Apple au dificultati foarte mari in a indeplini cerintele impuse de catre cei din Cupertino pentru terminal.

Totusi, dintre toti acesti parteneri, se pare ca Samsung are cele mai mari probleme cu ecranele OLED pentru iPhone 8 si tine in loc intregul proces de productie. Fara ecranul OLED produs de catre Samsung, fabricarea iPhone 8 va fi imposibila, asa ca Apple este in fata unei decizii extrem de dificile pentru noul smartphone de anul acesta.

“Samsung is facing challenges in delivering what Apple wants, although they are unclear as to what exactly the issues are. Samsung originally plans to begin churning out OLED panels in May but now the schedule will likely be pushed back to the end of June or sometime in July. Apple and its suppliers are also still working to resolve overheating issues in wireless charging modules. “

Practic, incercand sa-si ajunga din urma competitorii, compania Apple implementeaza foarte multe noutati in iPhone 8, iar asta-i genereaza probleme foarte mari. Desi acum nu pare, dar acesta ar putea fi cel mai ambitios si mai mare upgrade facut pentru iPhone de la lansarea primului model incoace, iar iPhone 8 ar trebui sa fie un “hit”.

iphone 8 lansare samsung