Utilizarea Facebook in masina a dus o femeie la inchisoare

O femeie care a folosit Facebook in timp ce conducea o masina a fost condamnata al o pedeapsa cu inchisoarea de doi ai si trei luni deoarece a ucis o persoana. Tinand telefonul intr-o mana si scriind un mesaj pe Facebook, in tip ce in cealalta mana avea incarcatorul, femeia s-a izbit de o masina stationata si a ucis un barbat in varsta de 84 de ani.

Barbatul se afla in masina cu sotia sa si aceasta a suferit o ruptusa de bazin, insa a supravietuit accidentului foarte grav.  Masina era parcata de catre soferul sau pentru a-si ajuta fiul al carui masina se stricase, insa femeia era din pacate prea atenta la Facebook in loc sa fie atenta la drum, impactul avand loc la viteza de 80 KM pe ora.

Femeia le-a declarat politistilor ca nu a vazut masina oprita pe drum, si semnalizata corespunzator, deoarece incerca sa introduca incarcatorul in iPhone in timp ce scria un mesaj pe Facebook. Practic, ea nu avea in niciun moment dinaintea impactului privirea la drum, cele doua actiuni tinand-o ocupata pentru o perioada de cateva secunde bune, din cate se pare.

O inregistrare video a accidentului nu exista, insa politia s-a bazat pe marturia femeii pentru ca procurorii sa poata dovedi in instanta motivul real al vinovatiei sale. In urma acestui accident, femeia a fost condamnata la o pedeapsa cu incisoarea de 2 ani si 3 luni, iar asta demonstreaza din nou cat de periculoase sunt actiunile de acest gen intreprinse la volan.

“A MOTORIST crashed into a stationary car and killed a pensioner while trying to send a birthday message on Facebook. Wendy Thompson, 53, was sending the note with one hand and plugging in a charger with the other. But she ploughed into the back of Rodney Lewis, 84, at 50mph. Mr Lewis died from his injuries.”

facebook accident inchisoare

 

2 COMENTARII

  1. Proasta fiinta. Cum sa te dai de gol ca erai pe FB. Putea sa spuna foarte bine ca a apucat-o un junghi sau un carcel intre picioare