Prima Pagina Apple Watch Apple Watch a salvat viata unui tanar student

Apple Watch a salvat viata unui tanar student

Un Apple Watch al companiei Apple a salvat recent viata unui student implicat intr-un accident rutier care a vut loc in Maryland, SUA. Studentul mergea la cursuri pe data de 6 aprilie, cand masina i-a fost lovita de o alta si s-a rasturnat, el ramanand blocat in masina dupa ce airbag-urile s-au declansat si centura l-a tinut fixat in scaun.

Desi barbatul a ramas stabil in scaun, terminalul sau iPhone zburat din consola centrala intr-o alta parte a masinii si el nu reusea sa ajunga la terminal pentru a apela serviciile de urgenta. In acel moment, tanarul student a decis sa se foloseasca de functia SOS a Apple Watch pentru a apela serviciile de urgenta 911 si a cere ajutor.

Apasarea butonului lateral al Apple Watch apeleaza automat serviciile de urgenta in SUA si asa barbatul a reusit sa ceara rapid ajutor cand a avut nevoie de el. Studentul a contactat inclusiv compania Apple si a detaliat povestea experientei sale, primind inclusiv un raspuns de la cei din Cupertino pentru tot ceea ce a explicat.

Pentru a putea folosi aceasta functie SOS pe Apple Watch va trebui sa o setati in ceasul vostru, asa ca este bine sa stiti ca ea nu este implicit disponibila pentru toata lumea.

“I was trying to figure out if I could get out, and I was like nope, you’re just going to have to hang out here. It was then that he pushed one button on his Apple Watch. I just pressed down this side button on here for six seconds and it called 911.”

apple watch SOS salvat viata

 • Srb Srb

  Sa zicem,dar Samsung este de alta parere probabil

 • Petru Bișog

  Sau activezi Hey Siri și poți apela 911, 112, mama, tată, etc!

 • Petru Bișog

  Cred că e “mai ieftin”! 😜

 • Srb Srb

  Daca ai iphone 6s sau mai nou cu M9 integrat altfel nu merge

 • Battle Field

  Apple is the best, fuck the rest!

 • Terrymada

  Iti dai seama…se rasturnase intr-o prapastie fara sfarsit si nimeni nu il vazuse ca sa anunte autoritatile!😂

 • Pyt

  Nu merge Hey Siri , sa apelezi, daca ai setata parola , zice sa deblochezi intai telefonul .