Prima Pagina Facebook Facebook – o noua actualizare a fost lansata pentru iPhone si iPad

Facebook – o noua actualizare a fost lansata pentru iPhone si iPad

Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

Desi in lista de schimbari pe care Facebook a publicat-o pentru aplicatie nu se mentioneaza vreo schimbare importanta, Facebook a implementat cel mai probabil noua functie stories. V-am spus ieri ca Facebook a anuntat lansarea globala a functiei stories pentru aplicatia dedicata iOS, iar acum o vom avea disponibila si in Romania dupa instalarea actualizarii.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE REGULARLY. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP. SUPPORT FOR 3D TOUCH PEEK AND POP INTERACTION WITH PHOTOS, PROFILES AND LINKS.

Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

facebook actualizata iphone ipad

  • alinboy

    Mare atentie !!!!
    Nu acceptati cereri de fb de la un Chrisopher Davies și Jessica Davies, sunt hackeri. Spuneti-le tuturor din lista de contacte, pentru că dacă cineva din lista dvs. ii adăuga, vor fi si in lista dvs de fb! Ei va pot găsi adresa, identitatea, deci trimiteti-l la toată lumea chiar daca nu ii intereseaza. Și, de asemenea, nu dati click pe un film numit “Dance of the Pope”.Acesta este un virus care va formatează telefonul.