Facebook a inclus reactiile si in comentarii

Facebook a facut recent o schimbare pe care foarte multi utilizatori o asteptau de ceva vreme, mai exact permite in sfarsit folosirea reactiilor inclusiv in comentarii. Cei de la Facebook au lansat initial reactiile pentru reteaua de socializare in vederea utilizarii pentru postari, insa acum ele pot fi utilizate inclusiv pentru comentariile publicate pentru ele.

Simpla apreciere a unui articol nu mai este suficient de buna pentru cei de la Facebook, astfel ca acum utilizatorii isi pot exprima starea de spirit si folosind reactii. Daca nu ati folosit reactiile pe Facebook, ei bine ele sunt acele emoticoane pe care le puteti afisa pentru postari si comentarii prin simpla tinere a mouse-ului peste butonul Like pentru mai mult de o secunda.

Afisarea reactiilor pentru comentariile Facebook se face foarte simplu si usor, fara ca vreo animatie sa fie redata in momentul in care selectam un anumit emoticon. Aceasta schimbare facuta de catre Facebook are menirea de a ne ajuta sa interactionam mai mult cu prietenii nostri in comentariile pe care le lasam in cadrul retelei de socializare si chiar sa comentam mai mult.

Facebook testeaza de ceva vreme aceasta functie noua pentru comentarii, ea fiind vizibila pentru unii dintre utilizatori inca de acum cateva luni. Restul dintre noi vom avea ocazia de a folosi noua functie a Facebook doar pe calculatoare incepand de astazi, asa ca va trebui sa asteptati ca ea sa fie activata de catre companie si in Romania.

facebook comentarii reactii