Battle Bay – creatorii Angry Birds lanseaza un joc extrem de interesant

Battle Bay este un nou joc pentru iPhone si iPad lansat in AppStore de catre creatorii celebrei serii Angry Birds, care a cucerit intreaga lume anii trecuti. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera Battle Bay pentru noi si vorbim despre un joc de tip multiplayer in care avem ocazia de a participa la lupte intense cu jucatori din lumea intreaga.

Battle Bay este gandit pentru a fi jucat doar online, iar in el va trebui sa concuram cu utilizatori din intreaga lume pentru a detine suprematia in lumea virtuala creata de catre Rovio. Pentru a ne indeplini obiectivele vom avea la dispozitie nave de razboi cu o gama foarte variata de arme care ne vor oferi un avantaj tactic in fata oponentilor.

Spiritul strategic al Battle Bay este foarte important in acest nou joc lansat de catre compania Rovio, sa desigur ca trebuie sa fiti foarte atenti si la ceea ce folositi in lupte. De la arme si pana la armuri, totul poate fi imbunatatit pe parcursul utilizarii Battle Bay, astfel ca va puteti deveni din ce in ce mai puternic pe masura ce va jucati mai mult.

„Face off against real opponents and own the waves in real-time team battles. A real-time multiplayer battle arena in your pocket. Choose a ship, slap some guns on it and take to the waves with your fleet of teammates to trounce live opponents in five-on-five PvP contests of seafaring strategy and firepower. Smile and wave goodbye to your enemies!”

Jocul Battle Bay este disponibil pentru descarcare gratuita urmand acest link din AppStore.

Articolul precedentFacebook a inclus reactiile si in comentarii
Articolul următorWhatsApp nu va mai fi gratuit pe iPhone ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.