Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp nu va mai fi gratuit pe iPhone ?

WhatsApp nu va mai fi gratuit pe iPhone ?

WhatsApp este cea mai mare platforma de comunicare de pe planeta, iar asta o face susceptibila la atacuri de tip phishing care ii pacalesc pe cei mai naivi. Cel mai recent dintre aceste aceste atacuri facute impotriva utilizatorilor WhatsApp are la baza faptul ca aplicatia urmeaza sa perceapa o taxa pentru fiecare mesaj trimis de catre utilizatori.

Mai exact, WhatsApp nu ar mai urma sa fie disponibila gratuit pentru toata lumea, ci fiecare mesaj trimis ar fi taxat cu suma de 1 cent de catre companie. In imaginea de mai jos puteti vedea mesajul pe care il afiseaza un website creat pentru a pacali utilizatorii WhatsApp, informatiile descrise in el fiind in totalitate false, dar unii le considera adevarate.

Pentru a evita plata unei taxe pentru fiecare mesaj trimis, utilizatorilor naivi ai WhatsApp li se cere sa isi “confirme profilul” in cadrul platformei. In realitate nimic nu este adevarat si totul este doar o tentativa de a fura datele utilizatorilor WhatsApp in diverse scopuri, asa ca daca ajungeti pe acest website trebuie sa stiti ca el este o minciuna.

Orice fel de mesaj care va spune ca WhatsApp se va inchide, ca nu va mai fi gratuit, sau cine stie ce alte tampenii, trebuie ignroat din start. WhatsApp face bani de pe urma noastra prin alte moduri, iar platforma este mult prea profitabila pentru a fi inchisa, asa ca nu fiti naivi si nu credeti toate website-urile care scriu diverse tampenii pentru a va fura conturile.

whatsapp gratis

 • Vlad Huidu

  Am vazut asta pe toate androidurile…

 • bebemihai

  atunci ne vom caca pe el .sunt multe altele mai faine

 • Mr. Tambourine Man

  Sunt nșpe mii de alte variante moca

 • V.P

  @Chico
  Adminul face ceea ce trebuie , nu e vina lui ca berbecii vor toate informariile in titlu articolului 😂😂😂😂😂😂😂😂

 • andrei p

  Deja sunt satul pana peste cap de MASS-msg urile care pretind ca, dându le copy/paste beneficiezi de gratuitate in continuare la wtsp. Se produc foarte multi bani cu aplicatia gratuită, asa ca … nu prea cred ca va fi taxată prea curând 😉

 • m.ionut

  Ușor ușor idivice devine un site de 2 lei…cum sa pui titlul asa? Zaone trezește-te tată…

 • real

  si tu ai iphone
  bossule asta e un mesaj trimis de multa lume fara sa stie ca e o pacaleala.
  nu conteaza ce platforma ai

 • sudteamromania

  Zaone intru aici pt ca ești serios dar dacă o încerci cu prostii din astea…ne pierzi, stai și tu 5 minute mai mult cu articolul in fata înainte sa-l publici

 • Marius

  Asa s-a intamplat si pe Yahoo Messenger. #Partikip . Oldie but goodie. Scz d mass..

 • IsVel

  Voi chiar nu citiți articolul și comentați doar in baza titlului ?

 • G. MGM

  Printre rânduri