Prima Pagina Facebook Injuri PSD pe Facebook si ai putea primi o amenda

Injuri PSD pe Facebook si ai putea primi o amenda

Injuratul membrilor PSD pe Facebook i-a adus o amenda de 200 de LEI unui barbat din Bistrita Nasaud, pe care acesta refuza sa o plateasca.

Injurand membri ai PSD pe reteaua de socializare Facebook, un barbat din Bistrita Nasaud a primit acasa o amenda de la autoritatile locale. Facebook este considerata a fi spatiu public de catre autoritatile din Romania, astfel ca expresiile jignitoare formulate de catre barbat impotriva membrilor PSD i-au adus drept “rasplata” o amenda in valoare de 200 de LEI.

In imaginea de mai jos puteti vedea procesul verbal de amenda primit de catre barbat de la politie, el publicand pe Facebook toate detaliile sale. Agentul constatator a avut un martor care a semnat in lipsa celui caruia i se alica aceasta contraventie, iar reteaua de socializare Facebook l-a costat mai mult decat timpul petrecut utilizand-o zilnic.

Aceasta nu este prima oara cand postari de pe Facebook le aduc amenzi oamenilor, cativa barbati fiind amendati acum cateva saptamani pentru modul in care au vorbit despre cativa politisti. Totusi, pe Facebook se adreseaza zilnic foarte multe injuraturi nu doar impotriva celor din PSD, ci si impotriva altor membri ai partidelor din Romania si nu numai.

Situatia este una destul de neobisnuita pentru ca daca s-ar aplica amenzi pentru tot ceea ce se intampla pe Facebook, foarte multa lume ar trebui amendata. Sunt curios ce va spune presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre amenda aplicata acestui barbat pentru ceea ce a spus pe Facebook, dar am o vada impresie ca nu va fi de acord cu asa ceva.

injurat PSD Facebook amenda

 • L1

  si daca am un cont in care am date random, sau in cazul in care am un cont dandu-ma alta persoana ce se intampla? isi ia altu amenda pentru mine? :))) foarte tare, forta MAI

 • Chico

  Foarte bine i-au facut… Libertate de opinie inseamna sa vorbesti civilizat, nu sa ii iei in sula toata familia cuiva… Sunt convins ca revoltatul asta, daca psd ar face campanie, cum ca mama lui este o carpa, nu cred ca i-ar pica bine…

 • L1

  Prietene, când PSD ul îți fute famila, la figurat ce i drept, prin tot ce face cum e? Prefer sa mi facă campanie despre mama sau cine vor ei, dar măcar sa nu și bată joc de țara asta.

 • eu

  Respecta , ca sa fi respectat . Înjuri ….suporti consecințele , foarte de-acord .

 • L1

  sa respecți PSD ul…..îmi vine sa plâng când va aud…

 • Visan Teodor

  Pentru ce ai vrea sa injuri pe cineva pe facebook?

 • Axe

  Te ia dupa IP, deci tot la tine acasa ajunge amenda.

 • Srb Srb

  cel mai bine este sa o faci in afara tarii

 • IsVel

  Am un cumnat care a comentat împotriva partidului PSD și i sau solicitat datele personale de către un administrator Facebook .
  NU A ÎNJURAT ! Doar și-a spus opinia contra PSD-ului !
  A refuzat sa trimită datele personale (copie buletin și adresa actuala)
  I sa șters contul de Facebook cu toate comentariile !

 • IsVel

  Facebook doar in opinia publica este o rețea de socializare!
  In realitate este un centru inteligent de informați pentru serviciile de evidentă a cetățeniilor !

 • Terrymada

  Invatati sa folositi proxy cand nu vreti sa fiti descoperiti😂

 • sabincostin

  Trebuia să i-o trimită tot pe Facebook! 😂😂

 • alex alexandru

  Conform codului penal și de procedura penală cu modificare, an curent 2015, insulta și calomnia in spațiul public se pedepsesc cu amenda 😉

 • Dan

  Sau folosești un VPN. Simplu.

 • ibadea

  Faza cea mai tare este ca daca un lider PSD posteaza o tampenie prin care insulta populatia nu primeste nimic acasa. Vorba aia “si f_t_ti si cu banii luati”. Oricum este exces de zel si probabil pile la politie. Daca ma duc in Congo, imi fac cont pe fb si il injur de ii clampane pagina de facebook, ce poate sa faca? Plus ca sunt atatea metode sa ii faci viata calvar pe facebook fara sa stie cine, isi inchide singur contul. Nu iti trebuie vpn, sau proxy, doar o jangina de allview si o cartela. Ce nu inteleg multi politicieni este ca pe facebook nu este ca pe ogor si ca nu poti sa inchizi gura maselor la fel 🙂

 • Darius

  PSD – ciuma roșie !

 • Clyde

  Mult retard si primitivism in societatea romaneasca. Mai ales in randul „inteligentilor”…