Injuri PSD pe Facebook si ai putea primi o amenda

Injuratul membrilor PSD pe Facebook i-a adus o amenda de 200 de LEI unui barbat din Bistrita Nasaud, pe care acesta refuza sa o plateasca.

Injurand membri ai PSD pe reteaua de socializare Facebook, un barbat din Bistrita Nasaud a primit acasa o amenda de la autoritatile locale. Facebook este considerata a fi spatiu public de catre autoritatile din Romania, astfel ca expresiile jignitoare formulate de catre barbat impotriva membrilor PSD i-au adus drept “rasplata” o amenda in valoare de 200 de LEI.

In imaginea de mai jos puteti vedea procesul verbal de amenda primit de catre barbat de la politie, el publicand pe Facebook toate detaliile sale. Agentul constatator a avut un martor care a semnat in lipsa celui caruia i se alica aceasta contraventie, iar reteaua de socializare Facebook l-a costat mai mult decat timpul petrecut utilizand-o zilnic.

Aceasta nu este prima oara cand postari de pe Facebook le aduc amenzi oamenilor, cativa barbati fiind amendati acum cateva saptamani pentru modul in care au vorbit despre cativa politisti. Totusi, pe Facebook se adreseaza zilnic foarte multe injuraturi nu doar impotriva celor din PSD, ci si impotriva altor membri ai partidelor din Romania si nu numai.

Situatia este una destul de neobisnuita pentru ca daca s-ar aplica amenzi pentru tot ceea ce se intampla pe Facebook, foarte multa lume ar trebui amendata. Sunt curios ce va spune presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre amenda aplicata acestui barbat pentru ceea ce a spus pe Facebook, dar am o vada impresie ca nu va fi de acord cu asa ceva.

injurat PSD Facebook amenda