Difuzorul inteligent Apple este in plin proces de testare

Difuzorul inteligent Apple, bazat pe Siri, care ar trebui sa fie prezentat la inceputul lunii viitoare, este in plin proces de dezvoltare si este testat inca de acum cateva luni. Anul trecut au aparut primele informatii care sugerau faptul ca angajatii Apple testeaza acest difuzor inteligent in propriile case, iar acum se pare ca zvonurile sunt confirmate.

Nu se stie daca acest difuzor inteligent al Apple va avea un ecran, precum Amazon Echo Show, insa recent un vicepresedinte al Apple a vorbit despre beneficiile aduse de un asemenea produs. Avand in vedere ca Apple il are in proces de dezvoltare inca de acum cateva luni, este cat se poate de clar ca intentiile companiei vis-a-vis de el sunt cat se poate de serioase.

Google si Amazon au cele mai populare produse de acest gen, in SUA estimandu-se ca exista aproximativ 17 milioane de unitati in casele americanilor. Amazon si Google ar controla cam jumatate din aceasta piata, insa dupa ce Apple isi va lansa propriul difuzor inteligent, piata ar urma sa creasca la aproape 35 de milioane de unitati, multumita popularitatii companiei din Cupertino.

Daca nu va avea ecran, difuzorul inteligent al Apple va putea prelua comenzi vocale si va raspunde la ele, controland unele dispozitive inteligente din case. Desigur ca totul depinde de dorintele celor de la Apple de a cuceri mai usor, sau mai greu, piata difuzoarelor inteligente, insa desigur ca exista suficient loc pentru ca Apple sa genereze vanzari de miliarde de dolari.

“Apple employees have been testing a device at home for several months, according to people familiar with the matter. While marketing chief Phil Schiller recently talked up the benefits of having a screen on a voice-activated device, it’s not clear whether the Apple version will in fact have one.”

Apple difuzor inteligent Siri