iPhone 8 – asa va arata design-ul final al Apple

iPhone 8 este aratat intr-o prezentare grafica realizata in baza schitelor companiei Apple, aceasta fiind cea mai exacta demonstartie de pana acum.

iPhone 8 apare astazi intr-o prezentare CAD facuta in baza unor schite detaliate preluate de la partenerii companiei Apple, pentru a ne prezenta design-ul final al smartphone-ului. Sursa acestui material a avut in ultimii 2 ani foarte multe link-uri care s-au dovedit a fi reale, astfel ca tot ceea ce ne prezinta in legatura cu iPhone 8 este credibil.

Tot ceea ce vedeti in clipul video de mai jos este o reprezentare grafica de inalta calitate menita sa ne prezinte design-ul iPhone 8 in baza specificatiilor celor de la Apple. Spre deosebire de pozele si schitele aparute pana acum, ceea ce vedem in clipul video de mai jos este ceva ce probabil au in lucru si partenerii Apple pe calculatoare cand dezvolta iPhone 8.

Multumita acestei creatii putem vedea cum va arata ecranul OLED al iPhone 8 care se intinde de la o margine la alta a panoului frontal, asa cum ne-au spus zvonurile. Carcasa iPhone 8 are doar o camera duala, in reste este acoperita de o fasie perfecta de sticla, care ii confera un design foarte elegant, adica exact ceea ce ne-am astepta sa vedem de la Apple.

iPhone 8 – asa va arata design-ul final al Apple

Senzorul Touch ID al iPhone 8 nu este prezent in aceasta reprezentare grafica, semn ca Apple ar putea totusi sa-l integreze in ecranl terminalului. Exista foarte multa controversa in legatura cu aceasta implementare a companiei Apple, asa ca deocamdata nimeni nu stie 100% sigur care sunt planurile celor din Cupertino cu privire la aceasta tehnologie.

In baza informatiilor din clip, iPhone 8 urmeaza sa aiba o lungime de 143.5 mm, o inaltime de 70.9mm si o grosime de 7.7mm. Comparandu-l cu iPhone 7, vorbim despre un terminal putin mai inalt, mai lat, dar si mai gros, diferenta fiind de 0.6mm in grosime, deci probabil pentru unii va conta, dar compromisul ne-ar putea aduce o baterie de capacitate mai mare.

Apple testeaza multiple design-uri ale iPhone 8 in momentul de fata, iar in clipul video de mai jos putem vedea unul dintre ele. Exista sanse foarte mari ca acest design pentru iPhone 8 sa fie si cel final ales de catre compania Apple, singurul impediment in utilizarea sa fiind integrarea Touch ID in ecran in locul carcasei.